İnternet alt yapısı yok diye Aboneliğimizi 6 ay dondurduk 6 ay geçti altyapı desteği verilmedi taahhüdümüz yeniden başlayacak ancak internet hizmeti alamadığımız için taahhüdün cezasız olarak fes edilmesini istiyoruz. Gerekli sorunu belirttik ve başvuru yaptık ancak TTNET müşteri hizmetlerinden aranıp taahhüdünüzü fes edebiliriz ancak 250 TL ceza ödeyeceksiniz diyor? Bu nasıl bir iştir bizim internet altyapımız yok internete giremiyoruz diyoruz bundan dolayı fes edin diyoruz keyfi bir durum yok ortada internet altyapısı olsa interneti kullanabilsek fes edilmesini istemeyiz zaten.
Ceza ödemek istemiyoruz diyincede 17 tl lik pakete abone yapalım onunla devam edin diyor??? bunların aklımı almıyor internet yok diyorum yok kullanamıyoruz kablo yok altyapı yok diyoruz yok diyor cezayı öderseniz fesh ederiz diyor...
Şimdi cezayı ödemeyince aboneliğimizi bir daha donduramıyoruz bunlarda internet hizmeti veremedikleri halde sözleşmeyi fesh etmiyorlar napcaz anlamadım???
Şikayetvar.com dan şikayeti belirttim sonuç çıkmazsa tüketici hakem heyetine gideceğim