arkadaşlar asus marka cep telefonumu servise gönderdim. Servis maşallah jet hızıyla kontrol ettik yaptık dedi cihazı bana yolladı.
16.10.2015 tarihinde cihazı teslim aldım. Kargoyu açdım ki ne göreyim ekranın ortasında çizik. Serviste cihazı çizmişler. Kargoda gram ezilme felan yok.
Kargo ile bir ürün teslim alıyorsanız asla acele etmeyin. Görevlinin yanında ürünü mutlaka açmaya çalışın.
Kargocuya tutanak tutturdum ve cihazı geri yolladım. Cihaz servise gitti ancak servis anakart da sorun var diye cihaza işlem başlatmış. 1 tane muhatap bulamıyorsunuz. Servisin verilen telefonlarına kimse çıkmıyor. Online chat koymuşlar hazır cevap verip sizi sepetleme peşinde.
Müşteri hizmetlerini arıyorum bakın diyorum benim cihazımda sorun yoktu testler yapılmış diye rapor tutmuş bana yollamışsınız. Allahın işi servis de ekranı birisi çizmiş ben size tutanak ile geri yollamışım ve cihazı 1 kez açmadan . Bana anakart sorunlu diye ücretsiz yapılacak diye bir de hava yapıyolar

gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Cihaz sağlam diye yolladılar onamı yanıyım, cihazın ekranını durduk yere çizmişler onamı yanıyım, anakart niye değişiyor halen aklım almıyor onamı yanıyım
Asusla çalışırken 1 kez daha düşünün