Bilgisayar mühendisiyim, yüksek lisansım ise işletme.. Hâl böyle olunca lisansı yanlış bölümde okuduğumu anladım

İşletme ve pazarlamaya olan merakım neticesinde yaklaşık 3 yıldır ticaret ile uğraşıyorum.
Çalıştığım yerin civarında yaklaşık 1300 üniversite öğrencisi yurt ve evlerde kalmakta. (1000 kız, 300 erkek öğrenci) Öğrenci haricinde bölgede yaşayan halkın gelir seviyesi düşük. 1 sene içerisinde yaklaşık 9 bloklu bir site tamamlanıyor. Bu sitelerden hedef pazarımda 300-400 kişilik bir müşteri artışı bekliyorum. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde tamamlanacak olan yaklaşık 300 kişilik bir öğrenci yurdu var.
Bölgede, öğrencinin vakit geçirebileceği 3 mekân bulunuyor. (2 ev yemeği, 1 dönerci) Fakat işletme sahiplerinin uyguladıkları yanlış stratejiler sebebiyle öğrenciler farklı bir konsept arayışı içindeler.
Bu arayışı ben tamamlamak istiyorum

Kendime güvenim ise şu an üst seviyelerde..
Yaklaşık 60 metrekare büyüklüğünde inşaat hâlinde olan bir dükkan var.
- 1500 TL kira masrafı düşünüyorum.
- 2 sabahçı, 2 akşamcı, 1 paket servis olmak üzere 5 eleman çalıştıracağım.
--- İlk aşamada aylık toplam eleman masrafı 2500 TL civarı olacak. (Konsept ve iş yoğunluğu ile paralel olarak artacak)
- Günlük hedef satışım en az 50 dürüm. Pazarlama stratejileri ve tutundurma politikaları ile sayıyı arttırmayı amaçlıyorum.
Hedef pazarım ilk aylarda kız öğrenciler. İlerleyen aylarda paket servis ağımı genişleteceğim. Hedeflenen kârlılık durumunda ise mekân içi yatırımına yöneleceğim.
Eminim siz de haftanın belirli günleri çiğ köfte yiyorsunuz. Belki de bu iş ile uğraşıyorsunuz. Kız/erkek arkadaşınız ya da eşiniz ile birlikte bu mekânlara gidiyorsunuz.
Sizlerden tek ricam; hedefim ve kafamdaki düşüncem doğrultusunda benimle fikir alış-verişinde bulunmanızdır