Dostum, kulaklık alacaksan en az 250-300 lira bir bütçenin olması gerekli. Yoksa pek bir fark bulamazsın 50 liralık kulaklıkla o kulaklıkların arasında. Bir de kulaklık alacakken DH'deki inceleme konularına bak, orda karşılaştırmalar, performans yorumları yapılıyor. Yorumlar ve konuları oku.
Bir de flac dosyası dinle.
Bende Sennheiser CX300-II mevcut, pek bir numarası yok.
Ucuz olsun iyi olsun 1 sene gitsin dersen kesinlikle creative ep 630 öneririm. Bozulduğunda da garanti kapsamında değişiyor şu ana kadar 3 kez değiştirdim.
Forumda birisi 150 liraya Razer satıyordu, ona bir bak..
Audio technica cks77 yada CKS99
Birçok kulaklık denedim, ama içlerinden en iyisi sennheiser cx890i, kablo çok sağlam, kulağa tam anlamı ile oturuyor, uzun süreli kullanımda diğer kulaklıklar gibi ağrı hissi yapmıyor. bass ve tiz uyum içinde, tizlerde kulak tırmalamıyor, 2 sene önce mediamarkt 599 tl almıştım, sonra bir arkadaşıma hediye için gittigidiyordan 399 tl aldım.
uzun süreli kullanacaksan ve müziği gerçekten hissetmek istiyorsan tavsiye ederim.
kutu içeriğinden 4 adet kulak için ayrı boylarda adoptör, deri bir taşıma aparatı çıkıyor.
Bu arada telefonda da kullanabilirsin.
cx 200 street ii aldım 100 liraya
gerçekten hoşuma gitti, ben zaten fazla bass sevmeyen birisi olduğum için ekolayzerden onların ayarlamasını yaptım kendime göre. yalıtımı da baya güzel, kulaklığı taktığım anda müzik olmasa dahi dış sesler %70 civarında azalıyor.
herkese teşekkür ederim.