KodiXes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar 150-200 tl arası önerebileceğiniz tıraş makinesi var mı ?
quantumland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
braun cruzer clean kullanıyorum 156 tl ye almıştım ama memnun değilim açıkçası, Bende takipteyim. Tabi ben hariç çok kişi memnun

Moser iyi diyorlar ama %1000 tertemiz sinek kaydı istiyorum, bu da makine ile oldukça zor sanırım
PrestijTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
moserden vazgeçmeyin
ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıfıra yakın kesen tıraş makinesi öneriniz var mı?
Kamu kurumunda çalışıyorum , günlük traş olmam şart (askerlik gibi ) 4 yıl philips kullandım Hiç sorun yaşamadım her akşam saat 9 da traş olurum.

Bu makineyle tanışma hikayemide anlatayım .

Hastaneye yattım 1 ay geçti sakal kesmemiştim hastalığımdan dolayı olasa gerek cildime traş bıcağı vuramıyrdum . Arkadaşıma söyleyince oda bana dayısının almanyadan getiripte kullanmadığı philips makineyi verdi .

Sakkalarım uzun olduğu için ilk denememde bu ne *** dedim attım kenara daha öncesindede ön yargım vardı bu kesmez gibisinden , haliyle sakal uzun olunca kesmedi .

Sonra kısa sakala denedim , mucize gibiydi 3 günlük sakalımı biraz zor olsada kesiyorum .

4sene kullandım biraz bıçakları eskidi yolmaya başlayınca değişeyim dedim aynı makinenin bir farklı modelini aldım gene devam ediyorum . Makine 100 tl bıçağını değişmek istedim 90 tl dediler tanıdık vardı 75 tl ye aldım sıfır makine

Sonuç herkese tavsiye ederim boyun bölgesinde biraz sıkıntı yaşanıyor ama 10 üzerinden 9 verebilirim .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:07:50 -->-> Daha önceki mesaj 16:05:49 --

Aikeos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moser 1871 Adlı traş makinasını şiddetle tavsiye ederim.
bir çok makina deneyimimden sonra bu makina ile tanıştım

derler ya

sen otur o traş etsin
hocam bu model sinek kaydı yapıyormu , daha çok 1-2-3 ve üstü modeller içinmiş gibi geldi bana .