Merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık 2 ay önce adidas'ın superstar modeli ayakkabısını 255 TL'ye almıştım.

Ayakkabının sol tekinin tabanında ayağımı ağrıtan bir sorun vardı ve incelemeye gönderttim, 1 ay sonra yani bu pazartesi aradığım zaman ayakkabının hasarlı olduğunu ve bu yüzden ayakkabının değerince bir ürün iade çeki vereceklerini söylediler.

Bugün carousel avm'deki adidas şubesine gittim ve çekimi aldım, ardından ayakkabı çeşitliliği açısından bol olacağını düşündüğüm için capacity avmdeki adidas şubesine gittim ve bir ayakkabı beğendim.Ayakkabının numarası olmadığı için tekrar carousele geri döndüm.Olaylar da burada gelişmeye başladı.

Beğendiğim ayakkabının fiyatı 252 lira.3 lira açık kaldığı için ne iade edebiliyorlarmış ne de başka bir şey, geriye kalan tek çözümün 3 liranın üstünü tamamlayıp başka bir ürün daha almam olduğunu söylediler.Ben de haliyle, iade ettiğim ayakkabının aynı modelini istediğimi söyledim.

Bir de ne olsun? İade ettiğim ayakkabı 255 liradan 262 liraya çıkmış ve sevgili adidas, iade ettiğim ayakkabının yenisini farkını ödemeden alamayacağımı söylüyor.

252 liralık ayakkabıyı alsam, 3lirayı bir çorapla tamamlayabilirim çorap 17 tl, o çorabı ayağımda kim görecek bir ikincisi gören olsa dahi pazar malı zannedecek görenler o yüzden bir çoraba hayatım boyunca o kadar para vermem.

Ayriyetten, verdiğim ürünün aynısını fark ödeyerek alacak kadar da enayi değilim.

Çalışanlara konuşmaya çalıştığım vakit, personel beyefendi hazretleri çok bilmiş bir eda ve sivri dille bana "adidas kurumsal bir firma, tek bir müşteriyi düşünecek halleri yok" diye beyan etti.

Olay 3 lira veya 7 lira değil, burada adidasın ürün iadesinde bile insanlara bir şey kitlemeye çalışma politikasının yanlış olduğunu anlatmak.Nasıl bir yol izlemeliyim?