Alınan linkleri kontrol edin.Trust flow,authority gibi değerleri düşük sitelerin tespitini yapıp linkleri geri çekin.Site içi analizleri çok iyi yapmalısınız,html text oranı,image alt,h tagları gibi.
Arkadaşlar büyük bir çoğunlukta sorun var lakin geriye dönüp bir kontrol edin neden bu hale geldi siteler yada siteniz ? sosyal medaya destekli , rss sitelerine bağlı sitelerimde bırakın düşmeyi yükselme artı hit artışı bile oldu.. ama çok abartmadan backlink ağı ördüm , özgün konular girdim imledim , hacklink vb kullanmadım.. neyse.. site dibe vurunca sahibide vurur bunu en iyi bilenlerdenim .. kısacası geçmiş olsun dostlar..
Ben bu duruma katılmıyorum dostum herkeste bir sorun varsa bu google'da bir sorun var demektir. her forumda yüzlerce sitenin dibe vurduğu açıkça belirtilmiş. Alınan linklere gelince tanıtım vs trustrank düşük olsa bile google bunu bahane sayarak siteyi düşürmez nasıl çıkarmıyorsa düşürmezde. Bence güncelleme ve sıralama sorunu yaşıyor herkes. Bunun sonucu tam Kasım 1'de belli olacaktır diye düşünüyorum.