clubmember adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim 1 yıl önceki sorunlarımı anlatmışsın resmen. çok şükür çözdüm hepsini. şuan tek sorunum ekrana uzun süre baktığımda gözlerimin ağrıması.

nasıl mı çözdüm anlatayım.

ben şahsen laptop kullanıyorum. onuda uzanarak kullandığım için heryerim tutulurdu. bir adet dinlenme koltuğu aldım. markası adore. 250 lira. bununla saatlerce oturup bilgisayar kullansam da ağrı yapmıyor. bunun yanı sıra bisiklet satın aldım. 600liraya salcano ng650 v bununla da haftada 2-3 gün çıkıp geziyorum. her çıkmaya 20-30 km yapıyorum ortalama. şuan oldukça iyiyim. bisiklet şart olmasada söylediğim koltuk şart..
Evet koltuk önemli hocam.
Bisikleti bende almayı düşünüyorum ama evde koycak yer yok Balkona koysam ertesi gün bulamam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:28:55 -->-> Daha önceki mesaj 19:24:19 --

corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evde bütün gün boşta oturup depresyonda olan kişilere sesleniyorum. Doktora gidip depresyon haplarıyla vücudunuzu
zehirlemeye gerek yok. Gidebiliyorsanız 5 Vakit camiye gidin ellerinizi açın dua edin allaha evde kılmamaya çalışın camiye gidin
normal işlerinizide ezan saatleri dışında halledin emin olun sıkıntınız derdiniz bir süre sonra geçecek.

Bazen insan bütün dertlerini sıkıntılarını birine anlatmak ister psikolog arar. Anlatın derdinizi allaha dua edin beni rahatlatır her zaman.
Mümkün olduğunca yapıyorum hocam dediğinizi, yazdığınız için teşekkür ederim.
Birilerine derdimi anlatmaktan hoşlanmam zaten, hele psikoloğa hiç anlatmam. Allahıma anlatırım dediğiniz gibi