arkadaşla iyi alay etmişler hepimiz böyle fotoğraflara gülüp geçiyoruz ama içerikteki insan silin istemiyorum diyorsa diretmenin manası yok yorumlara baktım biraz onur kırıcı şeyler yazmışlar gereksizler. hesabın sahibini tanıyan çıkar elbet belki buradandır
Hayır olay farklı, ben o yazıyı yazdıktan sonra birisi rt basmıştı o gün biride caps atıp paylaşmış ve kaldırılmıştı daha sonra tekrar görünce şok oldum.
O zaman farklıydı simdi farklı yani tanıdıgım insanlar bu ne diye yazmaya basladılar cildırdım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:39:11 -->-> Daha önceki mesaj 01:37:39 --
Merhaba,
@Slash; adlı üye Sedat DAŞ ' dır , forumdan veya googleden araştırırsanız gerekli kanılara varabilirsiniz.
Ek olarak @AKSE; adlı üyeyi etiketlemek istiyorum çünkü Sedat DAŞ tarafından dolandırıldığını yazmış şu yorumda .
@AKSE; adlı üyeye şikayet konusu açmak konusunda öneride bulunmayıda ihmal etmiyorum.
Gelelim asıl konuya,
@Slash; adlı üye(Sedat DAŞ) bahsi geçen sayfanın yöneticisini şu sebepten arıyor ;
https://instagram.com/p/7n9VfSJyzS/
Herşey açık ve net
bu şahsın derhal konuyla ilgili yazmasını bekliyorum bende.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:34:05 -->-> Daha önceki mesaj 01:39:11 --
Hesabı kullanan kişi korkacak olmalı ki, hesabı gizliye almış ama bu kaçabileceği anlamına gelmiyor son paylaşımlarıda silmiş.