maytkambek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen sıfır fiyatıyla 5-6 bin lira fark olan arabalara hiç yönelmem, o parayı üstüne ekler gider bayiden sıfır alırım. En azından anahtarı kontağa ilk ben vururum, rodajını kafama göre yaparım. 5-6 bin lira ekleyecek durumum yoksa ayrı mesele.

Sorunuza gelecek olursak istanbul gibi bi yerde arabayı alıp kullanmak zor olabilir. Ne yapılabilir? Arabayı bi arkadaş vasıtasıyla ya da 2.el alıyorsanız satan kişiye rica edip ya da bir çekiciyle evinizin önüne getirirsiniz.

Daha sonra gece vakitleri saat 12-1den sonra yola çıkarsınız. Hem evinizin çevresindeki yolları tanırsınız hem de gider bi kokoreç falan yersiniz zevkli olur

Yolları tanıdıkça, arabaya alıştıkça, vites-direksiyon el-ayak kordinasyonu oturunca yavaş yavaş bu saati akşam saatlerine doğru çekersiniz. Bu süre zarfında zaten iyi kötü kendinizi trafikte idare edecek kadar alışmış olursunuz.

Edit: Olaki sürüşümü pekiştireyim diye babanız, amcanız, dayınız ya da ailenizden herhangi bir erkeği yan koltuğa almayın Doğuştan usta şöför olarak başladığınızı düşünecekleri için size fazla yüklenebilirler.
ustam sans eseri araba arka sokaktan biri tarafından satılıyor adama rica ederim evin onune bıraksın sonra yürüyerek gitsin diye dediğiniz gibi bende oyle aksam cıkmayı dusunuyordum abim ben calıstırırım dedi benden 12 yaş büyük ve tecrübesi var diye oyle yavas yavas baslayacaz araç otomatik olduğu için vitesle cok isim olmayacak hayırlısıyla artık