Telefonların teknik servisleri bile sıkıntılıyken öyle telefoncularla çalışmak daha beter.. Özellikle Apple kullanıyorsanız mutlaka kendi servisine yollayın çoğu telefoncu daha açmamış bile, yaparım diyip alıyor. Ben Note 2 ekranımı samsung servisine gönderdim ekran takıldı geldi, sarj soketi bozulmuş birdaha gitti. Geldiğinde kulaklık girişnce kasa arasından çıkan silikonumsu bir parça vardı ayrıca kasayı çatlatmışlar çok düzgün birşekildeydi. Yolladığım bayiden de daha çıkmamıştım not yazıp kargo ile yolladık (normalde servisin kuryesi haftanın 2 günü gelir alır-getirir). Telefon yine geldi o parçayı sokmuşlar yerine fakat kasa hala çatlak. Aradığımda biz yapmadık bunu resimleri var elimizde , o kulaklık girişinde ki parçada da bişey yok müşteri memnuniti için yaptı teknikerimiz dediler, baya bir tartışma havasında konuştuk gidin başka servise yollayın biz nerden bilelim dediler sizin yapmadığınızı falan.. Telefonu teslim almadım (elimdeki gitmeden önceki resimleri var zaten güveniyorum kendime, zaten öyle birşey yapacak olsam önceki gidişlerinde de kasayı çatlatmışsınız diye yollardım) Samsunga olayı anlattın takip kodlarını verdim şikayet kaydı oluşturuldu ( konuştuğum kişi anlayışlıbiriydi güzelce dinledi konuştuk) Sonra ki hafta bir mesaj geldi telefonunuz servise ulaşmıştır takip kodu şudur gibisinden bende şaşırdım gönderdiğim bayi telefonu istettiklerini söyledi. Telefon tekrar gitti kasayı değiştirdiler tamamen 1-2 gün sonra geldi.