öncelikle r10'da işler nasıl yürümeye başlamış anladım sanırım. 8 senelik tecrübeme dayanarak bu siteyi bir forum, semele.com.tr denen firmayı da sıradan bir firma olarak görüp kullanıyordum. çok yanılmışım.

Bu forum aracılığıyla bulmuş olduğum firmada yaşadığım bir sorunu ( onlarca sorundan sadece bir tanesini) yine bu forumda konu açarak dile getirdim. sorunum çözülmedi rezillik dahada arttı üstüne konuyu güncellemek için r10 a girdiğimde konu mu bulamadım. Foruma biraz göz attım, daha önceden gördüğüm semeleyle alakalı konuları da tekrardan bulamadım. güzel bi temizlik olmuş. ne kadar güzel. neyse...

şunu bende biliyorum, insanlar bu işten para kazanıyor, evini geçindiriyor. illaki kimse kimseyi baltalayamaz ekmeğine taş koyamaz.

ancak açmış olduğum konunun gereksiz bir konu olduğuna, kimsenin ekmeğine taş koyduğuna inanmıyorum. ve sorunum tam anlamda çözülmeden konumun yok olmasına da ciddi anlamda şaşkınım!

neyse özet olarak r10'un webmaster forumu olma amacından çıkmış olmasını, her zamanki gibi türk firmalarının(istisnalar haric) müşteriye değil paraya önem vermesini vurgulamak amacıyla konuyu açtım. başka ne yapabiliriz ki zaten. neyse. iyi geceler iyi forumlar.