BMW ler seri araç oldukları birde genç kesime hitap ettiği için hor kullanılmamış kazasız olanı bulmak biraz zordur.

İlk olarak olmazsa olmaz Sunrooftur. Sonrasında deri koltuk , elektrikli koltuk , koltuk ısıtma , ışık paket v.s sıralanabilir.

Şahsen ben kendime alacak olsam ki çok sevdiğim halde almaktan çekiniyorum.
3.20d olarak max 140-150bin KM ye kadar alırdım.

Siyah renklerde çizikleri çok belli edeceğinden bel altı boya olabilir. Tabi çizikten ise.
Diğer renklerde 1-2 parça boya olabilir.
Başta tavan olmak üzere, kaput , bagaj kapağı , kapı içleri gibi yerlerde boya olması pek hoş karşılanmaz.

Ben şahsen değişen olmasını istemem hem aracın piyasasını düşürür kazası ne derece bilemezsin resimlerine v.s ulaşmadığın sürece. Fakat şöyle de bir durum var. Ufak boya ile düzelebilcek hatta şimdi boyasız göçük düzeltme ile düzelebilcek hasarları servis onarım yapmadığı için değiştirebiliyor. Böyle bir durumda senin tercihine kalmış.

Araca baktırmak içinde servise baktırıp expertiz yaptırabilirsin. 5664e msj atabilirsin. Tanıdığın sigortacı varsa sigorta geçmişine baktırabilirsin herhangi bir hasar v.s var mı.

Bakımları düzenli yapılmış mı. Yapıldıysa nerde yapılmış. Yetkili servisinde yapılması makbuldür.
Muayeneye girme tarihlerindeki KM lere bakarak ve servis kayıtlarındaki KM lere bakarak . KMnin orjinal olup olmadığını teyit edebilirsin.

Aracın içi ne durumda koltuk döşemeleri , direksiyon simitinin defarmasyon durumu gibi yerler sana aracın nasıl kullanıldığı hakkında fikir verir.

Genel olarak sıralarsak,
Kaporta durumu , Motor durumu , otomatik vites olduğu için şanzıman durumu ve araç genel olarak diri duruyormu bakacağın yerler.

Aklıma gelenler bu kadar şimdilik. İkinci el çok araç aldım yine kafana takılan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.