Bakın arkadaşlar kafanıza gore konu ve şikayet acmayın.

iade isteyenlerin iadesini zaten yapıyoruz ...

hiç itiraz etmeksizin ve ödediginiz ücretten kesinti yapmaksızın ...

iade isteyen varsa ;

Banka Hesapları için ;
Ödedigi Bankayı :
Kimin Ödeme Yaptıgı :
Ödeme Dekont Numarası :
Hangi Tarihte Ödeme Yaptıgı :
İade Edilecek Kişinin İSMİ :
İade Edilecek İBAN NUMARASI :

Paypal Ödeme İdaresi ;
Gönderen Kişinin Mail Adresi :
Gönderdiği Gün :
Gönderdiği Miktar :
İade Mail Adresi :

Bundan Başka Türlü Yardımcı Olamıyacagım 01.09.2015 kadar Yedeklerinizi Alınız... Aksi Taktirde Firmamız Hiç Bir Sorumluluğu Kabul Etmemektedir.

Saygılarımla ;

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:32:17 -->-> Daha önceki mesaj 08:30:17 --

jetli715 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam ben 3 yıllık almıştım iade istemiyorum hostunuz devam etmek istiyorum 1 yıl değil hocam herzamn çalışmak isterim sizinle..
hocam firmamız yenileniyor... biz kimsenin hakkını yimek ve kimseye kotu bir izlenim vermemek icin burdayız ödemeleri iade ediyoruz ki hak yimeyelim diye yeni bir firma ve kendi donanımlarımızla bu işe giricez o zaman size dönüş sağlarım ödeme iadesi istiyorsanız lutfen pm atınız

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:43:26 -->-> Daha önceki mesaj 08:32:17 --

gurh4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xenbilisimin konusunu gördüm ve kendisinden 18 Temmuz Salı günü reseller aldım skypeden sipariş ederken bana 5 yıldır bu işin içindeyiz bir sorun olmaz gibi laflar etti aldıktan 2 gün sonra da bizi böyle ortada bırakıp kaçtı. İade istiyoruz ne telefonlara cevap veriyor ne de skypede cevap veriyor. Bu kişinin forumdan sınırsız banlanmasını talep ediyorum.

https://www.r10.net/1070774983-post98.html
Bu mesajında isteyen kişilerin ödemesinin geri yapılabileceğini yazmış

İade istediğimi dün siteler kapandıktan sonra yazdım defalarca telefonla aradım cevap verilmedi bir süre sonra ise telefonu kapattı şimdi de ulaşılamıyor diyor.

Burada sadece mağdur olan ben değilim https://www.r10.net/reseller-hosting/...20-tl-yil.html bu konuda bir çok mağdur arkadaş var.

Bu arada şahısın adı Mehmet Kurt farklı skype hesabı da varmış Arge Host'tan alıp ekledim fakat ondan da ses yok.

R10 yönetiminin gerekeni yapmasını istiyorum.
gurh4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hizmeti arge hosttan almadım xenbilisimden aldım arge hostla devam etmek istemiyorum. Xenbilisim bana bir sorun olursa 7 gün içinde iade yaparım dedi site kapandıktan sonra konuya da isteyen arkadaşlara iade yaparım dedi fakat arkadaş ortada yok
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende mağdurum bu konudan..
ee xenbilisim den ben hizmet aldım ? argehost beni ilgilendirmez ki ?
https://www.r10.net/reseller-hosting/...20-tl-yil.html
burada 1 yıl diyor , ben 1 yıl hizmet aldım , ona göre ücret ödedim. hea tamam az ödemiş olabiliriz. fakat aldığımız hizmet örnek verecek olursam ben ; a class ip + reseller aldım.
neden milleti bir daha uğraştırıyorlar ? ben xenbilisim'i tanırım , argehost u tanımam, devir etmiş vs vs,hayırlısı olsun, fakat burada bir mağduriyet var. insanların zamanını çalıyorlar. ücret iadesi 1 hafta içerisinde olacak beklemedeyim bende. fakat bu yapılan hiç hoş değil. argehost a devir etmiş olabilir,bu firmalar arası bir sorun , kullanıcıların değil.
SoftCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma bir olay olmuş. Kapatıp devrettik demek olmaz. Daha önce farklı firmadan bende reseller aldım 2. Ayı uzatmadim ama çok uygun fiyatliydi mail attılar üyeliği olan herkese yaptığımız kampanyaya gelen talepler doğrultusunda kazancimizin masraflarımızı dengelemedigini gördük. Bu nedenle firmamiz sadece sanal sunucu ve kiralama alanında hizmet vermeye devam edecek olup, diğer alanlarda hizmet verdiğimiz müşterilerimizin hizmetleri xxx bilişim firmasına devredilmiştir. Sitelerinizin tamamı yedeklenecek olup taşındıktan sonra size verilen ns adresleriyle güncellemenizin ardından kısa surede erişim tekrar aktif olacaktır. Taşıma esnasında bağlantılarınız düşmeyecek bu sayede minimum kesintide siteleriniz tekrar aktif olacaktır. Üyelik ve hizmet şifre bilgileriniz değişmeyecektir.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, şikayeti olan ve hizmetini taşımak istemeyen müşterilerinize abuse@xxx.com mail adreslerine sitede kayıtlı olan mail adresleriyle ödeme bilgilerini göndermelerinin ardından hafta içi 9-17 arası ödemeleri gönderilecektir.
Diyerek ulaştılar. Doğru olanı da buydu. Madem ucuz hizmet verdin kar zarar dengesini hesaplamadın o zaman özür dile çözüme ulaştır git.
En kısa surede cozersiniz umarım arkadaşlar.
Konuyu Takip Ederseniz Ödeme Bilgilerini Gonderirseniz ;

Sadece Size Özgü Olarak Kullandıgınız Gun Düşülerek iade Edilecektir.

Diger Kişilerde Kesinti Olmayacaktır...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:45:30 -->-> Daha önceki mesaj 08:43:26 --

LuCiFeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

18 ağustosta pp ödeme ile reseller aldım, 3 gün geçmeden hesap kapandı ve haber verilmeksizin argehost a geçildiği söylendi.

İyimser bir anıma denk geldi test amacı ile arge host a üye olup ticket oluşturdum, hesabımı taşımalarını istedim. Eğer seri bir şekilde sorunu çözebilirlerse oradan devam edecektim, ancak aradan uzunca bir süre geçmesine rağmen tek bir yanıt alamadım, daha ticket a yanıt vermeyen bir oluşum hizmeti nasıl verir kim bilir, bu nedenle arge host ile de çalışmak istemiyorum. Mecbur da değilim zaten.

Daha hizmetin 3.gününde beni mağdur eden xen bilişimden şikayetçiyim. Ödememi geri ödemesini ve ödenmediği taktirde yöneticilerimiz tarafından banlanmasını talep ediyorum.
ödemeniz iade edilmiştir. PM ile bilgi verilmiştir.
Lütfen yedeklerinizi 01.09.2015 Tarihine kadar aLınız

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:47:57 -->-> Daha önceki mesaj 08:45:30 --

jetli715 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam ben 3 yıllık almıştım iade istemiyorum hostunuz devam etmek istiyorum 1 yıl değil hocam herzamn çalışmak isterim sizinle..
hocam şu anda böyle bir durum söz konusu değildir. lütfen iade istediginiz hesap bilgilerini yazarsanız iadenizi yapayım 01.09.2015 tarihine kadar yedeklerinizi alınız

Resmi kurumsal bir şirket kurucaz o zaman zaten ismimizi duyarsınız