Söylemezseniz hiçbir problem olmaz. Sürücü kursunun verdiği sağlık raporunu sağlık ocağına götürüp doldurtuyorsunuz. Adamların sizin her yerinizi detaylıca inceleyeceğini zannetmiyorum. 4 yıl oldu bende 2 dakika bile sürmemişti sağlık raporu.
Yalnız şöyle bir durum var birde hastalığınız ne düzeyde? Araç kullanırken kaza yapma riskinizi de düşünmeniz lazım eğer ileride daha büyük sıkıntılar çıkartacaksa onu bilemem karar sizin.
Hocam sol gözüm mükemmel herhangi bir şey yok allaha şükürler olsun ki lakin sağ göz pekte normal değil görüyorum görmüyor değilim ama harfleri okumakta zorlanıyorum zaten göz doktoruna görede harfleri okuyamıyorsan körsün demektedir diyor ne alakaysa .
Bu ülkede sağlık raporu almaktan kolay birşey yoktur herhalde
sağlık raporu almak kadar kolay bir şey yok diyorsunuz ama hocam bir şu şekilde düşünün ehliyet raporu veriyorlar hangi doktor kendini riske atmak isterki yarın bir gün sorun olduğunu düşünürsek.
Aynı şey değil ama o.
Ehliyetten bahsediyoruz. Subaylıkta tabiki kılı kırk yarıyorlar, vücudunda en ufak yara bile olsa sorguya çekiyorlar.
Ben sağlık raporumu alırken kayıtlı olduğum aile hekimime gittim, hoşgeldin hoşgittin al bakalım raporunu hadi kolay gelsin, 2 dakika sürmüştü.
Benim yanımda çalışan ekip arkadaşımda gitmiş harfleri felan okutturmuş sağlık hekimi o kadar diyor. Ama birde benim okuyamayacağımı düşünürsek ne olur bilemiyorum .
Paraya sebaat eden o kadar kurs varken, bunu düşünmeniz gereksiz olmuş üstad, ama @MertOzkan ında dediğine katılıyorum, ileri derecede ise durumunuz ve tedavisi yoksa, almamanız gerekir, hem kendinizi hem insanları riske atmanın lüzumu yok.
Geçmiş olsun dileklerimle..
Çok teşekkür ederim göz tembelliğinin çözümü yok diyorlar henüz tıp o kadar gelişmemiş çocuklukta bir şansımız varmış ama ailede bilememiş tabi.