Bireysel olarakta alabilirsiniz. Google partners'a kayıtlı bir profiliniz ile tüm eğitim seminerlerine katılabilirsiniz.
Daha öncesinde bir yere kayıt oldum fakat sanırım reklam ajansı idi. ikide bir asmalı konaktı sanırım reklamları çıkıyordu. Google Partners üyeliği nasıl oluşturabilirim? Açıkçası eski bir Gmail hesabım vardı fakat kapandı ve geri alamıyorum şimdi yeni bir hesap oluşturup bütün işlemleri oradan yapmak istiyorum. Sizi bulmuşken de sormadan geçemiyorum
Bu eğitimler İstanbul'da oluyor, sıkıntı değil benim için fakat sertifika alabiliyor muyuz? Ücretli mi?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:20:36 -->-> Daha önceki mesaj 16:18:48 --
"Google Partners" diye aratın Google'da.
Sınavlara giren herkes sertifikayı alabilir. Online sertifikadır, kendiniz çıktı alabilirsiniz.
Tekfen'deki etkinlikler sınava hazırlık kursu gibidir. Başlangıç seviyesi için gerçekten faydalı eğitimlerdir.
Artık SEO konusunda kazık yemek istemediğimden bu işi adam gibi öğrenmek istiyorum. En azından param yoktu da Google'da iş yapamadım derim. Bu konudaki yorumunuz için teşekkürler.