Merhabalar,

Birkaç ay önce alantron'dan bir otelimiz için 3 yıllığına domain aldık.

İnternet sitemizi kurduk ve yayına başladık. Şimdi mevcut hosting sağlayıcımız bize yeterli gelmemeye başladı ve hostingi taşıyacağımızdan domain dnslerini de değiştirmek zorunda kaldık.

Ancak alantrona giriş yaparken kullandığımız şifremizi hatırlamıyoruz.

Site üzerinden 1 aydır şifremi unuttum yapıyoruz. Ne şifremiz ne de şifremizi sıfırlayacağımız eposta gönderiliyor. Düşünün, bir site şifremi unuttum bağlantısı gönderemiyor.

Uzun uğraşlar sonucu 02624441625 numaralı telefona ulaştık. Bu erzurum büyükşehir bld çıktı. 0850 li bir numaraya ulaştık, sürekli kullanıcı meşgul. Kocaeli üniversitesi teknopark güvenliğine kadar ulaştık. Böyle bir firmanın varlığından haberdar değiller.

Üstelik bı firma icann akredite bir firmaymış. Şifremi unuttum bağlantısını gönderemeyen bir icann akredite firma.

Destek at alantron nokta com mail adresine talebimizi ileten bir mail attık. Açıklama olarak hotmail uzantılı mail adreslerine şifremi unuttum bağlantısının gitmediğini alternatif mail adresi gerektiğini belirttiler. Gmail, yandex, mail.ru ve turkcell kurumsal mail adresleri da dahil kaç tane mail adresinden mail atmamıza ve iletmemize rağmen, hotmail durumuna ilişkin mailden sonra bir daha geri dönüş alamadık.

Firma fazlasıyla küfürü hak etti. Ama ona rağmen sabırla ellerine herhangi bir koz vermemek için legal yollardan bağlantılarımızı kurmaya başladık.

Diyeceğim o ki, siz siz olun, ltd şti ünvanına sahip olsa, icann aktedite olsa da, böylesine amatör iş yapan şirketlere bulaşmayın.

Varsa tanıyan bilen bi zahmet firma yetkililerine ulaşabilmemiz için yardımcı olsun.