Eyvah diyorum.
Kötü bir amacım olmayan bir hata yapıyorum galiba.
Zayıflama sitem için içerikleri 400-500 kelime olarak hazırlıyorum.
xx diyetinin yararları, zararları, kaç kilo verdiriyor, yapanlar memnun mu vs.
Ancak liste kısmına gelince özgünleştirme olayı pek içime sinmiyor. Saçma oluyor. O nedenle direkt yazılmış diyet listesini görsel olarak ekliyorum.
Bu bana bir sıkıntı yaratır mı acaba?
Ne kadar öğrenebilirim ya da ne öğrenebilirim bilmiyorum ama ben de başlıkları inceleyeceğim.
Makale hazırlıyordum. Nasıl oldu da sizin mesajlarınızdan gerilere gitmeye başladım, takılıp kaldım bilmiyorum.
Yok hocam sizin yaptığınız şekilde sorun oluşturmaz. Zaten ben sizin web spam yapacağınıza da hayatta inanmam
400-500 kelimelik özgün bir yazı hazırlamışsınız ve içine diyet listesini resim olarak eklemişsiniz bu spam değil. Ne zaman spam olur; Örneğin: Sitenize yazılar ekliyorsunuz ve yazılarınızın tamamını başka sitelerden alıp resim yapıyorsunuz. Kendiniz hiç katkıda bulunmuyorsunuz. Böyle birşey yaparsanız spam olur. Veya eskiden yapılan şey yazı üstüne resim ekleyip altına programlarla spinlenmiş anlamsız metinler ekleniyordu o da aynı şekilde spam olarak kabul görüyor. Ya da yazıları resim haline getirip yanıltıcı isimler verilirse yine web spam olur...
Aslında sizin örneğiniz için
@Denizs her zaman blockquote veya blockquote cite öneriyordu yazısını bulamadım. Gelirse kendisi anlatır umarım. Kısaca özgün yazınızın içine alıntılanarak metinler eklenebilir. Cite kullanılırsa authority sitelerle ilişkilendirme yapılabilir. Bu da SEO açısından artı puan olarak geri dönebilir.