meher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sana söyleyeyim çabalarını çok takdir ediyorum.

Sadece bazı yöntemlerin tamamen keşfedilmiş black hattir. Bunları uygulamak ve insanlara da dağıtmak bile bile lades olur.

Örneğin yazıları resim yapıp ekleme işi biz bunu 2009 larda yapıyorduk. O zamanlarda panda yoktu. İngilizce mns denene micro niche siteler yapıyorduk. Başına resim ekliyorduk. Alta da spinlenmiş yazı. Yiyordu o zamanlarda Google da ziyaretçi de. Ama ne oldu panda çıktı spin yazı devri bitti, sonra resim olayını Google farketti ona da manuel spam uygulamaya başladı. Yine otomatik kelime veya random link aynı şekilde riskli yakalanıyor.

Biraz daha güvenilir ve siteleri mahvetmeyecek yollardan gitmek lazım. Aksi halde bir ay 10k kazanmışım diğer ay ban yemişim ne anlamı kaldı. Çok daha basit yollarla çok daha etkili sonuçlar alınabilir. En azından benim şu anda denediğimi söyleyeyim günde 20 yazı ekleniyor özgünleştirme tekniği ile otomatik, lsi kelimeler yazılara ekleniyor yarı otomatik ve 3 adet authority link çıkışı yapılıyor manuel ama permanent olarak. Bu çok önemli random olmamalı. Şu ana kadar beklediğimden daha iyi performans alıyorum.

Bence biraz daha az riskli bırak 10 k olmasın onun çeyreğini kazansın ama her ay her ay tekrar uğraştırmasın.
Eyvah diyorum.
Kötü bir amacım olmayan bir hata yapıyorum galiba.
Zayıflama sitem için içerikleri 400-500 kelime olarak hazırlıyorum.
xx diyetinin yararları, zararları, kaç kilo verdiriyor, yapanlar memnun mu vs.
Ancak liste kısmına gelince özgünleştirme olayı pek içime sinmiyor. Saçma oluyor. O nedenle direkt yazılmış diyet listesini görsel olarak ekliyorum.
Bu bana bir sıkıntı yaratır mı acaba?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:55:52 -->-> Daha önceki mesaj 15:37:13 --

meher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size nasıl faydası olur bilmiyorum. Notlarıma bakıp konu başlıklarının bazılarını yazdım belki merak edip araştırmak istedikleriniz olabilir. Hocalarla ilgili bilgi veremiyorum reklama girmesin ve bu konuda r10 da yazmamı kendileri de pek onaylamıyorlar.

Serp sonuçlarının analizi ve Gauss yöntemi, Sitenin semantik temelinin oluşturulması, Site içi navigasyon ve silo teknikleri, İçerik hazırlama ve SEO copywriting, İlişkilendirme SEO teknikleri ve backlinkler, Resim optimizasyonu, Video içerik, Web spam, Algoritmalar QDF, Hummingbird..., Algoritma güncellemeleri Page layout, EMD..., Manuel ve algoritmik cezaların içeriği ve cezaların kaldırılması, SMM ve SEO'nun aracı olarak sosyal ağlar, Yandex ve Google SEO arasındaki farklar... diye devam ediyor.
Ne kadar öğrenebilirim ya da ne öğrenebilirim bilmiyorum ama ben de başlıkları inceleyeceğim.
Makale hazırlıyordum. Nasıl oldu da sizin mesajlarınızdan gerilere gitmeye başladım, takılıp kaldım bilmiyorum.