Merhabalar

Bir müşterime firmayı tavsiye ettim ( Yaklaşık 1 ay önce 3 aylık hizmeti kredi kartı ile ödeyip aldılar ) ancak aldığı günden beri hatalar sebebiyle sunucu kullanılamadı. Ben firmayı tavsiye edip başlarına böyle sıkıntılı işler açtığım için çok mahçup oldum

2 saat te bir 10 dakika boyunca Apache 2 test page sayfası çıkıyordu ve sunucuyla alakalı hiç bir işlem yapılamıyordu. tekrar kuracağız dediler kurdular bir şey değişmedi

IP kaynaklı sorun dediler IP yi değiştiricez tekrar kurucaz dediler velhasıl 1 hafta 10 gün geçti paketinizi değiştirip VDS kurucaz dediler

İyi dedik dosyalarımızı attık 1 hafta test edelim dedik ve bu son olay oldu tüm sunucular çöktü vds deki tüm datalar silindi
aradık bu nedir diye bi sorun oluştu gün içinde halledilecek dediler ertesi gün oldu zaten mağdur olan kullanıcıların mesajları neler olup bittiğini gösterdi

Kullanıcıların mesajları

Telefon açtık iade edin paramızı diye muhasebedeki vatandaş bize ödemenizi yaptınız bizde sistemi kurduk teslim ettik siz kullanmayı bilmiyorsunuz sonrada para iadesi istiyorsunuz diye adam azarlar gibi çıkışıyorlar.

Başka birisi sinirler gergin kullandığınız kadarı düşülür kalanı iade edilir diyo ama hiç bi hareketti iadeydi ikna yoluydu teselliydi bişey yok

Müşterimiz bu durum için şunu söylüyor tamam biz ilk bir ayı istemiyoruz ödemesini yaptığımız kalan 2 ayın ücretini iade etsinler.

Ticketleride göstermek isterdim burada ama mail adresini sistemden silmişler bu sayfayı göremiyoruz kanıt olarak elimizde bulunan birdet şu resim var

@NetSistem