Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar 2014 yılının Kasım-Aralık ayı gibi Adidas'dan Harley Davidson markalı bir bot almıştım. Ayakkabıyı mart ayına kadar giyindim fakat ayakkabının bir kısmında ya sigara külü yanığı ben pek ihtimal vermiyorum ya da boya atması var pek emin değilim tabi.
Herneyse aldığım mağazaya gittim dedim bu böyle böyle. Belki kirlenmiş olabilir akşam sil çıkmazsa getir gönderelim dedi. Ertesi gün çıkmamıştı götürdüm nisan 15'de yollarız ancak dedi. Nisan 15 de götüremedim 2-3 gün önce götürdüm fakat bu seferde ayda 1 gönderiyoruz tüm Türkiye genelinde böyle mayıs 15'de ancak dedi.
Ayakkabıyı satan şahıs mağazanın sahibi. Satana kadar can ciğer sattıktan sonra abicim böyle giysene, bunu garantiye göndersek bile birşey yapmazlar diyen bir şahıs.
Sizlere sorum şudur. Gerçekten Adidas ürünlerini garantiye ayda 1 mi yolluyor? Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Ayakkabıya 320 TL para verdim ve bu olaydan sonra ayakkabıyı böyle giyinmek hiç içime sinmiyor. Ağustos ayında askere gideceğim gitmeden halletmek istiyorum.