Merhaba Arkadaşlar

Başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Ben gaziantep'te dijital reklam ajansı hizmeti veren kurumsal bir şirketim.

Bir müşterimiz bu firma üzerinden domainlerini almış. Yanlız bu arkadaşlar işlerini o kadar düzensiz takip ediyorlarki süresi doluyor boşa düşüyor ve hala müşteriye bilgi vermiyorlar şu an ulaştığımızda ise bize bahane olarak sistemde kayıtlı değildi takip edemedik diyorlar sistemde kayıtlı olması kurumsal bir müşterinin sorunu değildir.

Ayrıca müşteriye web sitesi yapıp aylardır telefonlara bakmayıp sorunlarla ilgilenmemiştir.

Kısacası parayı alana kadar müşteriyle ilgilenip sonrasında ilgiyi kesmiştir.

Müşterimizin domaini gitmiş şu anda mağdur durumdadır ve tek sorumlusu bu firmadır.

Ayrıca .com.tr için taşıma ticket açtığımda bize zorluk çıkarmaya çalışmıştır telefonlarını aradık açmıyor kurumsal telefonlarını aradık açmadım en son müşterinin sisteme kayıtlı mailinden bize yetki vermek adına mail atmıştır kendisine ayrıca sisteme giriş bilgilerini vermiştir. buna rağmen firma mevcut bilgileride vermemeye çalışmaktadır daha doğrusu zorluk çıkarıyor yok iç transfer yapmıyoruz yok bilgileriniz güncel değil vb şeyler.

Hem Suçlulular hem Güçlüler.

Sitelerinin hiç bir yerinde nic.tr transfer yapılmaz diye bir madde geçmiyor ama kalkmış bize natro isimtescil iç transfer yapmaz bizde yapmayız diyor.

Müşterinin domaini sisteme eklemeyi beceremiyorsunuz takip edemeyip düşürüp insanları mağdur ediyorsunuz üstüne birde büyük firmaları gösterip kurumsal takılıp bizi mağdur ediyorsunuz.

Müşterinin yeni sitesini acilen aktif etmemiz gerekiyor değerli arkadaşlar bize zorluk çıkarıyor oysa kendilerine yeni yaptığımız siteyide gösterdik müşterinin sistemdeki mevcut mailinde yetkilidir diye yetki mailide attık ticket da attık müşterinin telefonunda aradık açsa telefondan da bilgi verecektik daha ne yapmalıyız çok merak ediyorum.

Aman uzak durun arkadaşlar uzun durun...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:31:31 -->-> Daha önceki mesaj 23:26:46 --

http://prntscr.com/6wlszu
Buyrun bahaneye bakın.

5 yıldır parasını almak için her türlü ulaşıyordun adama domaini düştüğünde niye ulaşmıyorsun kendi ağzınla itiraf ediyorsun madem adam 5 yıldır panele girmiyor paraları nasıl tahsil ettin!!!! ?????