Web Hosting sektörüne gireli 7 yıl oldu. Koskoca 7 yıl. Bu 7 yılda sunucu yönetimi anlamında olsun, müşteri ilişkileri anlamında olsun, her konuda paha biçilemez tecrübe kazandım.

Bundan 1 yıl öncesine kadar, bir müşterimizin hesabında bir sorun varken sitesini kapattığımızda bize itibar eder, sorunu nasıl çözeceği konusunda bizden yardım almak isterdi. Ör. hacklenen bir wordpress'in SPAM mail göndermesi olsun, bir VDS'in hacklenip saldırı yapması olsun, bu gibi her durumlarda müşteriler bize itibar eder, herhangi bir log-kanıt sunmadan sorunu açıklamamız halinde bile sorunu anlar ve çözerlerdi.

Özellikle son 1 yıldır ise bu durum çok değişti.

Wordpress hackleniyor sunucuya hack girişimi yapıyor, siteyi kapatıyoruz, müşteriye kanıt sunmamıza rağmen bizden kötüsü olmuyor.

Müşterinin VPS'i hackleniyor(şifresini çaldırıyor) ve VPS'den dışarı saldırı yapılıyor, VPS erişimini kapatıyoruz logları sunuyoruz, yine de burada-sikayetvar.com'da vs. şikayetler görüyoruz. Üstelik, müşteri açtığı bildirime 1 saat cevap alamasın, hemen halka açık ortamda "hizmet neden kapatıldı diyorum cevap vermiyorlar" diyebiliyor.

Bir müşteri gecenin 3'ünde ticket yolluyor, 15dk sonra ticket'a cevap yazıp hani cevap gelmedi ne biçim hizmet yazabiliyor.

Windows VDS'ine virüs bulaştırıp defalarca dışarı saldırı yapmasına rağmen hizmeti durdurulmayan, yardımcı olunmaya çalışılan, sayısız format atılan ve sayısız kez uyarılan müşterinin hizmeti sonunda yine saldırı yüzünden kapatıldığında(networke zarar verdiğinden) adam bizim hakkımızda savcılığa şikayet edebileceğini rahatlıkla söyleyebiliyor. Üstelik trafik kullanımı-hat grafikleri ve saldırı yapıldığına dair her türlü kanıta rağmen.

Ne oldu anlamıyorum ama bir anormallik var bu aralar. Eskiden bir müşteriye "VDS'inizden saldırı yapılıyor" dediğimizde kanıt bile sunmadığımız halde müşteri tutuşur, sorunu çözmek için elinden geleni yapar, başına saldırdığı yer taraflı yasal bir iş gelmemesi için elinden geleni yapardı, "siz VDS'i kapatın ilgileneceğim zaman haber vereyim açın" diyen ve randevulaşarak giderdiğimiz birçok sorun olurdu. Şimdi aynı durumda su götürmez kanıt bile sunduğumuz halde VDS'i kapattığımız için bizi şikayet edeceğini söyleyenler var.

Üstelik şirket adına açılan haksız şikayet konularını buradan sildirmek ölüm. şikayetvar.com vb.. açıldığında hiçbir sebeple silmiyorlar konuyu. İlla ki savcılığa gidilip şikayet edilecek, kanıtlar sunulacak, uzun bir süreç neticesinde şikayet silinecek. Bir dünya uğraş.

Artık beklentiler çok değişti. Ne yazık ki her zaman müşteri haklı olmuyor.

***********, firma bile olmadığı halde kendini firma olarak tanıtan, amacı hizmet vermek değil, kısa vadede 3-5 ne koparırsam kardır mantığıyla milleti dolandıranlar yüzünden, işini düzgün yapan şirketler abuk subuk suçlamalar ve ithamlar yaşıyor. İnsanlar artık gözle gördüğü kesin kanıta inanamıyor.

Sadece derdimi yazmak istedim, rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.