Yıllarca 50-55 arası geçti kilom. yaklaşık 4 ay önce spora gittim. Ama 1 ay sürdü sporum. Sonra sporu bıraktım. Spor yaparken hergün haşlanmış tavuk + pilav, makarna, süt, peynir , zeytin yiyodum.
Ama ben aşırıya kaçtım. Kola benim iştahımı kestiği için sürekli meyve suyu içtim. Muz yedim bol bol.
Toplamda 13 kilo aldım 3 ayda.
Şimdi sana burda göbeğimin fotoğrafını çekip koysam "ben yavaş yavaş kilo alsam iyi olur" dersin. 1.82 boy, 68 kilom var. Ama göbekden baya kilo aldım
Spor yapman şart kilo alabilen bir insan değilsen. Ama spor yaparkende kilo için sürekli tıkınma. Ben pişman oldum
Çok zayıf olmanın ne kadar kötü bişey olduğunu bilirim
++ olarak her sabah en az 2 adet haşlanmış yumurta yemeni tavsiye ediyorum.
Aynı şeylerden bahsetmişiz hemen hemen
İş sporda bitiyor öyle söyleyim şimdi ben yağlı yiyen bi insanım abur cubur olmadan yaşayamam dışarı çıkınca canım neyi çekerse onu alırım

Ama yağ olarak gelmiyor bana çünkü düzenli spor yapıyorum spor sonrasıda beslenmeye dikkat ediyorum. Mesela sabahları meyveli yoğurt yaparım veya spor öncesi basarım içine muzla yulaf ezmesini 1,30-2 saat sonrada antrenman ve sonrasında 2-3 tane haşlanmış yumurta, tavuk, kırmızı et gibi besinleri tüketirim. Dediğimi yaparsan eğer 2-3 ayda gözle görülür bi fark olur kimse yağ olarak kilo almak istemez sonuçta

spor şart.