Merhabalar,

2006'dan beri sürekli firma değiştirdim bi ara işi bıraktım geri başladım vs vs. bir çok firmayla çalıştım. Herkes 7/24 destek yazmış.

Yazmayın abi 7/24 destek yazmayın hiç birinden 7/24 destek alamadım.
Ben gecenin 12sinde arayıp kimseden destek istemedim gün içinde aradım.

Arkadaşlar bu sorunu herkes mi yaşıyor?
Neden Türk firmaları olarak kurumsallaşamıyoruz?
Neden hizmet alan beklemek zorunda?

Arkadaşlar bir ticket açıyorum x firmasına 1 gün sonra dönüyor. Bahaneler hep aynı ofis tadilatta, ofiste yetkili kişi yok, elektirik kesik su kesik telefon kesik internet kesik.

Ben bunlarla ilgilenmiyorum ben ay dönümü geldiğinde nasıl faturamı ödüyorsam hizmet bedelini ödüyorsam senin hiç birşeyin kesik olmayacak arkadaşım. İllaki acil durum olabilir bu acil durum yılda 50 kere olmaz.

Ben adanadayım işyerim var hergün sabah 8:30 da açarım akşam 20:30'dakapatırım ( çok acil bişi olmadıkça 20:30'da kapatırım ). Kartımın üstüne numaramı yazmışım beni ararlarsa ulaşsınlar diye. Müşterim varsa aranan numaraya geri dönüş yaparım.

Ben işyeri açmışım bundan maddi kazanç beklemekteysem ticaret yapıyorsam müşterimi mağdur etmeyeceğim müşterim bana ulaşmaya çalıştığında kılı kırk yarmayacak. Müşterinin beklemesi yeni Türkiyenin eseri galiba. Esnaf bekler işini normalde ama müşteri bekliyorki işi olsun.

Yani diyeceğim o ki arkadaşlar lütfen bi iş yapıyorsanız ya layıkıyla yapın yada yapmayın bırakın. O işten ne size hayır gelir nede başkasına. Başkalarına sinir krizi yaşattırmaktan başka bir işe yaramaz.