Merhabalar Bir hosting firması oldugu için burada şikayet konusu açmak istedim.

IHS firmasından 2011 yılında 5 yıllık rapid ssl sertifika aldık sunucu değişikliği yüzünden vede işlerimin yoğunluğu yüzünden IHS.com.tr firmasına destek talebi açtım ssl sertifikasının kendileri tarafından kurulması için.

malum yoğunluk ya bir işimizide ssl aldıgım firma yapar diye düşündüm . Sonuçta müşteriyiz , bir hizmet almışız yapmak zorundalar bir firma olarak aynı zamanda bir müşteriyizde .

en basidinden google da cpanel de ssl kurulumu dediğimizde bir sürü sayfa çıkar hepsinden cpanel ssl/tls manager ayarı çıkar o ayarlar vede firmanın sizden istediğiniz herşeyi firmaya verirsiniz. Dün geceden beridir , ihs firmasının destek elemanları ile ugraşıyorum.

Belli bir zamana geldigim zaman artık ben yaparım zaman kaybı dedim kendi kendime ama bir taraftandan ben bir müşteriyim yapmak zorundalar dedim.

kendilerine bütün bilgileri vermeme ragmen halen ssl kurulumunu yapmıyorlar türlü türlü nedenlerle işi uzatıyorlar.

Acemi personel çalıştırdıkları belli

Tarih : 05.03.2012 - 15:21:19 bu tarihte plesk panele ssl kurulumu için destek talebi açıyorum

gerekli kodu veriyorum.

aynı gün içerisinde

Operatör : Akın D. -- Tarih : 05.03.2012 - 15:40:34
Merhaba,

www.bilisimhosting.net.tr alan adınız için iletmiş olduğunuz Private Key yedeklerinizle SSL Sertifikanızın kurulumu Plesk Kontrol Panelinize gerçekleştirilmiştir

İyi Çalışmalar

yukarıdaki cevabı alıyorum.

2 günden beridir bütün bilgileri vermeme rağmen halen bir işlem yapılmış değil .

bir müşteri olarak sabırla ve merakla bekliyorum bakalım ne olacak

sizlerinde ıhs nin yaptıgı bu durum hakkında bilgi sahibi olmanızı istedim

saygılarımla