Merhabalar;
2012(lise) yılında açtırdığım öğrenci hesabımı 2014'te üniversite kazanmam ile tekrar kullanmam gerekti ailemin para yollması için. Bankanın kart ücreti olduğunu ve bu ücretin öğrenciden alınmadığını bildiğimden hesabımı kullanmadan önce Erdemli Şubesi'ne gidip öğrenci belgemi götürdüm... Buna rağmen ailemin yatırdığı 25 TL parayı kullanamadan banka çekti bunun ardından hemen şubeye gittim ve Aliağa şubesine dilekçe yazdık, yaklaşık 1 hafta beklemenin ardından şubeyi arayıp paramın hala yatmadığından bahsettim onlar da tekrar dilekçe yollamamı istedi. Tabi Bu arada bankamız sağ olsun 75 TL mi daha kesti! Tekrar dilekçe yazıp yolladık, ertesi gün bankadan arayıp tekrar öğrenci belgemi istediler...Her neyse tekrar öğrenci belgemi götürdüm ve 3.dilekçeyi de ilgili şubeye yolladık..
100 TL'nin 50 TL'sini hesabıma yatırdılar ancak diğer 50 sini geri iade etmeyeceklerini yazan bir mail attılar.
Pazar günü müşteri hizmetlerini aradım tam 12 dakika temsilcinin bağlanmasını bekledim ve telefonumda kalan son 8 TL de böyle gitti ve kimseyle görüşemedim.
Ne yapmamı önerirsiniz sizce paramı geri alabilir miyim?
50 TL az bir rakam değil hele bir de öğrenciyseniz
//edit: 13.01.2015 kesilen tüm hesap ücreti hesabıma yatmıştır !