Merhabalar,
20.12.2014 tarihinde firmamız Netsunucu firmasıyla anlaşılarak müşteriler ve hizmet aldığı sunucular ile birlikte devredilmiştir. Zaten aylardır kendilerinden hizmet aldığımız için herhangi bir taşıma işlemi yapılmamıştır. Siteler şuan aktif durumdadır.
Bu devirle ilgili başlangıcıyla ve bitişiyle yapmanız gerekenleri mail ile eksiksiz iletmemize rağmen hala bize ulaşıp destek almaya çalışan müşterilerimiz oluyor ancak biz destek vermeyeceğimizi ve tüm müşteri hesaplarının Netsunucu firmasına tarafımca açıldığını belirtmek istiyorum.
Biz tüm müşterilerin hesaplarını her şeyi aynı olmak şartıyla(mail, ad-soyad, telefon vs.) aynı şekilde oraya açtık. Şifrelerinizde otomatik whmcs sisteminde zaten gönderildi.
Aynı şekilde müşterilerin siparişleri de hangi müşterinin ne siparişi olduğu da kendilerine belge şeklinde iletildi. Şuan cPanel lisansı çökmüş görünüyor ama bizlik bir durum yok. Firma ile iletişime geçiniz.
En son konuştuğumda ofisle ilgili çalışmalar yapıyorlardı o yüzden geç dönüş yapıyordu ama konuşmamızdan epey zaman geçti. Bu devir işleminde Serkan bey de kendisi de söyleyebilir en çok stres yapan kişi benimdir. Hiçbir müşteri mağdur olmasın, kimsenin sitesi kapalı kalmasın istedim ki öyle olduğuna inanıyorum.
Lütfen bundan sonraki destek taleplerinizi Netsunucu firmasına iletirseniz seviniriz.
@Yorumcu; Serkan bey'in de durumla ilgili kısa bir açıklama yapması en sağlıklı olacaktır. Teşekkürler, iyi günler.