Geçen gün siteme yapılan ddos saldırısı nedeni ile VDS sunucuya geçmeye karar verdim internetten biraz gezinirken bu firmayı buldum müşteri hizmetlerinin deneyin olmazsa ücreti iade ederiz gibi tekliflerine kanıp bu yerden 562.80TL ödeyerek VDS Server aldım hazırlayıp kuracaklarını söylediler domain NS. bilgilerini yönlendirdim siteye girmek istedim belli bir süre malesef siteye erişim sağlayamadım mesaj attım bana dedikleri şey sitenize saldırı alıyorsunuz oldu 4-5 saat bekledim yine mesaj attım bu seferde hiç kullanmadığım açılmayan sitem için CPU'larınız doldu isterseniz size üst paket geçelim dediler bende arkadaşım siz bana %100 garanti verdiniz bu VDS Server saldırıları bile %80 durduracak ve siteniz açılacak dediniz dedim yapacak birşey yok üst pakete geçin dediler bende şahsen daha sitemin açılmasını bile sağlayamayan bir sisteme güvenipte biraz daha para vermek istemedim domainin eski ns. bilgilerini yazıp biraz beklediğimde eski 512 ram olan CPU %10 kullanıma açılan siteme eski yerden bağlandım baktım ki ne saldırı var ne birşey var site normal şekilde çalışıyor cpanel'den CPU kullanımına baktım ekran görüntüsüde aldım hatta
görüldüğü gibi bir sorun yoktu ortada tekrar mesaj attım bana siteniz hala saldırı alıyor diyorlardı düşünün kendilerinin yayınlamadığı bir sitenin saldırısını alıyorlar çok ilginç

Geri ödeme isteğinde bulundum seslerini yükselterek geri ödeme yapmayacaklarını ve istersem kanuni haklarımı kullana bileceğimi söylediler kapattılar bende yarın kanuni hakkımı kullanarak bağlı olduğum hakem heyetine şikayette bulunacağım netten daha sonra araştırmalarımda bu firmanın bir kaç kişiyi daha bu şekilde madur ettiğini gördüm bilgilendirme amamçlı başımdan geçen olayı yayınlamak istedim Saygılar