Bulutfon santral alanlara uygun formatta seslendirme hizmeti verebilirim arkadaşlar Osman bey"in bilgisi dahilinde yazıyorum.

ilgili arkadaşlar bana ulaşabilirler

xkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
netgsm den farkı nedir acaba ?
MisyonHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmamiza özel numaramız alındı teşekkürlerimizi sunuyoruz işlerinde çok iyiler.
yasirakel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni versiyonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayrıca yeni versiyonla gelen özellikleri de paylaşırsanız sevinirim. Bu arada hazırladığınız sistem ve ileriye yönelik düşünceleriniz içinde tebrik ederim.

İyi Çalışmalar
fast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar hayırlı olsun, ilk sayfalarda da yazdığım gibi numara taşıma işlemi başlayınca haber verirseniz denemek isteriz.

Saygılarımızla
Accelerated adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman hocam bende bir tane alacağım insallah
buddhaben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;
Ücretlendirme konusunda birkaç sorum var.
Deneme amaçlı 1 dahili hat paket alacağım aylık 9 TL + Konuşma ücreti mi ödeyeceğim?

İkinci sorum müşterilerimiz bizi aradığında ücretlendirme nasıl? yurtiçi sabit telefon gibi ya da cep telefonu gibi mi olacak?
Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-2 aydır bizde kullanıyoruz.Herhangi kesinti veya ses kalitesi sorunu yaşamadık.

Bulutfon rakiplerinden ayıran paneli oluyor insan gücü olmadan saniyeler içersin de ihtiyaçlarınızı giderebiliyorsunuz
Takvim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birazdan kargo için cikicam 10 sayfalik sözleşmeyi nereden ne şekilde gondereyim

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FiberDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Numarayı aldık servisi inceledik gayet başarılı ama gel görki aktif işlemleri için fırsat bulup sözleşmeyı iletemedik
pist10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
numara taşıma işlemi ortalama kaç gün sürüyor ?
Gocmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu ile ilgili bir pm gönderdim, anlaşırsak bende 1 adet almayı düşünüyorum.

PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NetGSM'de kontrol paneli yoktur. Herşeyi telefonla arayıp müşteri temsilcisine yaptırmalısınız. Bir dahili yönlendirmeye bile, anons kayıtları için, kaç dahili olacaksa dahililerin ayarlanması, şifreler yani kısacası herşey için NetGSM müşteri hizmetlerini arayıp onlara yaptırmanız gerekir. Bulutfon'da herşeyi kendiniz yapabilirsniz kontrol panelinden. Yani kontrol parmaklarınızın ucunda.

NetGSM'de SMS sistemi mevcuttur, Bulutfon'da henüz mevcut değil ama ilerde gelecek özelliklerden birisi.

NetGSM'de yerel/bölgesel numara alabilirsiniz örn: 0332 şeklinde, Bulutfon'da ilerde gelecek özelliklerden birisi.

NetGSM uzun süredir bu işi yapmakta ama halen yönetim paneli bulunmamakta. Bulutfon yeni sayılır ama şimdiden çok daha fazla artı özellikleri barındırıyor. Kısa sürelerde güncellemeler ve sürekli yenilikler oluyor. Bir süre sonra rakipsiz bir sistem olacağa benziyor.
Genki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SMS hizmetiniz aktif oldu mu ? Alıntılarayarak cevaplarsanız sevinirim
Teşekkürler
S4l1h adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekno Kentteyiz Başvuru yaptık kampanya güzel görünüyor.
Seyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netgsm kullanıyoruz ama firmayi gecirmek icin zorlayacagim fiyatlar cok guzel
S4l1h adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android filan biraz daha rahat uygulama geliştirip denemek içinde iyi oluyor.
LG G2 var bende telefon çokta kötü değil.
Axerhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka kartını gördüğüm gibi bekleyen ödememi yaptım bu süre zarfında numarayı kapatmadan debit kart ödeme sistemiyle ilgili bilgi verip ilgilenen bulutfon çalışanlarına teşekkürler.
BilisimHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
osman bey bizde bulutfon ailesine katıldık bakalım hayırlısı sözleşmeyi imzalayıp yarın size göndereceğim.

saygılarla
OmurTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim BUlutfon dan Netgsm numaralarına karşı aramalarda problemim olduğunu aradım bildirdim Cemile Hanım Not aldı geri dönceğim deid kimse dönmedi

Osman Beye ilettim ilgileneceğini söyledi kimse dönmedi

Bu konuda benim gibi sorun yaşayan var mı ?
Haymana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman bey peki bulutfonda numara engelleme özelliği mevcutmu ?
Resul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an şirketimizde kullandığımız sabit numarayı, taşıma imkanı var mı değişmeden?
freedoom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet taşıyabilirsiniz. Ancak Aynı hat üzerinden adsl hizmeti alıyorsanız önce bu hizmeti yalın adsl olarak başvuru yapmanız.Yoksa numara taşıdığınızdan adsl hizmetinizde iptal olur.
Prode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanmaktayız. Memnunuz tek sıkıntımız dahililer aranırken sesli cevap eklenmemesi.
onurozgurozkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dahililer aranızken sesli cevaptan tam olarak kastınız nedir? Eğer dahiliye bağlanmadan önce bir ses dosyasını arayana okumak ise bunu mevcut sistem ile yapabilirsiniz. Eğer ihtiyacınız başka bir şey ise destek@bulutfon.com'a email atarsanız yardımcı olmaya çalışalım. Saygılarımla.
BilisimHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizde bulutfon kullanıyorum ama bir sorum var başka bir arkadaşım da karşılama mesajında satış için 1 destek için 2 anonsu oluyor .

bu işlemi bulutfon dan nezih bey yada metin beye sordugum zaman dahilileriniz 1,2 degilde 1001 1002 diye başlayabilirsiniz dediler .

bu arkadaşımda bulutfon kullanıyor ama o zaman nasıl oluyor.

ayarlama yaparken tuş adama oluyor omu acaba tuş atamasına göre ses düzenlemesimi yapılacak ?

cevabınızı bekliyorum
Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selâmün Aleyküm Osman Bey (veya diğer ilgili arkadaşlar),

Sistem hakkında bazı sorularım var, özellikle konunuz üzerinden sormak istedim. Belki başkaları için de cevap olmuş olur. Aslında kullanıcı olarak Bilintel Kerem Beyden epeyce detaylı bilgi aldım ve çok konuda tatmin oldum. Daha evvel konuya yazdığımı görünce sağolsun beni arayıp uzun uzun kendi tecrübeleriyle bilgi verdi.
  • Bir tane Büyük Paket ile bulutfona geçme düşüncemiz var. 25 dahili içeren bu paket, dahililer açısından yetersiz gelince ne yapabiliriz? Başlangıç için yeterli gözüküyor ama değişebilir.
  • Uganda'yı listelerde göremedim. Oraya dahili hat vermeyi planladığım için çok önemli olmamakla birlikte devlet erkanı ile de görüşmelerimiz olduğundan Uganda lokasyonlu sabit ve mobil hatlara doğru aramalarımız oluyor. Ücretlendirme hakkında bilgi alamadım. Bana lazı olabilecek 20 ciarında ülkenin hepsi tarfie olarak listelenmiş ama Uganda yok.
  • İşyerinde bir operatör bilgisayarımız var diyelim, sistem yöneticisi olsun. Paneli falan oradan kontrol ettiğimizi varsayalım. Bu makinede depolanan herhangi bir ayar ya da veri var mı? Uzun süreli bir elektrik kesintisinde internet bağlantımızı ve telefon cihazlarımızı beslediğimiz sürece sistem erişilebilir oluyor mu?
  • Veri güvenliği ile ilgili bir açıklama yapabilir misiniz? Görüşme kayıları olduğu taktirde bunların depolama güvenliği hakkında bir taahhütünüz var mı? Ayrı görüşme kayıtlarını oluşturmama (tutmama) seçeneğimiz var mı?
  • Müşteri tarafında kumanda tamamen tuş tabanlı mı; mesela sesli komut verebilir mi sisteme? "muhasebe" dediğinde muhasebe dahilisine bağlanabilir mi?
  • Numara taşıma ile ilgili detay alabilir miyim? Benim açımdan yönlendirmeye göre farkı ne olacak?
  • Sanal santrali oluşturduğumuzda bizi bekleyen diğer masraflar (sizin tarafınızda olsun olmasın) nelerdir? Mesela falanca özelliklerde ip telefon, filanca özelliklerde ara cihaz vesair.
Teşekkürler.
Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son madde için bende @Ni-Osman'la aynı yöntemi kullanıyorum. Eğer 3G'nin iyi olmadığı bir yerdeysem o zaman sıkıntı oluyor görüşmede. Onun çözümü de dahiliyi ulaşılamaz yapmak (yani VOIP programını kapatmak). Panelde "dahili ulaşılamadığında cebe yönlendir" seçeneğini aktif ettiysek çağrı bana VOIP programı üzerinden dahili hat ile değil, santral üzerinden cep telefonuma arama olarak düşüyor.

IP telefon için özel mesaj gönderiyorum @Akar üstad.
tasarize adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gercekten güzel bir sistem olmus elinize sağlık.
MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeniden abonmenlik alacağım.
Sfenks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni Hizmet için gerekli evrakları gönderdim, Memnun olacağımdan eminim.

Kolay gelsin.
neonsunucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gaziantep yokmu? eğer ekleyebilirseniz 2 adet paket alıp diğer firmamız içinde kullanacağız.
Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öneride bulunan herkese teşekkür ederiz.

Referans olduğunuz için ve yorumunuz için teşekkürler.