Şuan fiber kullanıyorsanız, gittiğiniz yerde fiber yok ise normal bağlantı yapıyorlar, telefon üzerinden. Eğer şuan da fiber kullanmıyorsanız sorun olmuyor zaten. Eğer gittiğiniz yerde fiber yok ise, sadece size özel fiber de getirmiyorlar, standart normal adsl bağlantısı yapıyorlar.
Zaten müşteri hizmetleri ile konuşunca yada size yakın bir supoeronline ofisine giderseniz tüm ayrıntıları söylüyorlar, yeni adresinizde fiber olup olmadığını da söylüyorlar ona göre belirtiyorlar.
Bana sormuşlardı ama ben aynı site içerisinde değişiklik yaptığım için sorun yaşamadım. Fiber'den fibere sorunsuz geçtim ama şuan fiber kullanıyorsanız gittiğiniz yerde fiber yoksa sıkıntı olacaktır sizin için.
Yok zaten şuan zaten adsl kullanıyorum taşanacağım bianın iç tesisatında firber optik kablo çekmişler ancak binaya dıştan telefon/adsl/fiber gibi bağlantı yapılmamış müteahhit güya başvuru yapmış hat çekilmesi için o konumlarda fiber internet varmış galiba eğer fiber hat çekerlerse fibere geçerim, 2 haftaya kadar taşınacağım hayırlısıyla inşallah fazla internetsiz kalmam