Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler

Bencede çok gereksiz bir ücret ilk abonelikte bile kurulumu kendim yaptım biri gelip kurmadı ve maalesef taahdüt bitimine çok var yaklaşık 16 ay gibi bir süre o daha fazla tutar.
Birde bugün öğrendiğime göre bina yeni bina olduğu için telekom hattı bağlanmamış binaya o iş nasıl olacak hiç bilmiyorum bu taşınma işi başıma çok iş açtı, şimdi düşündüğüm süperonline için türk telekom gelip binaya hat girişi yaparmı
Şuan fiber kullanıyorsanız, gittiğiniz yerde fiber yok ise normal bağlantı yapıyorlar, telefon üzerinden. Eğer şuan da fiber kullanmıyorsanız sorun olmuyor zaten. Eğer gittiğiniz yerde fiber yok ise, sadece size özel fiber de getirmiyorlar, standart normal adsl bağlantısı yapıyorlar.
Zaten müşteri hizmetleri ile konuşunca yada size yakın bir supoeronline ofisine giderseniz tüm ayrıntıları söylüyorlar, yeni adresinizde fiber olup olmadığını da söylüyorlar ona göre belirtiyorlar.
Bana sormuşlardı ama ben aynı site içerisinde değişiklik yaptığım için sorun yaşamadım. Fiber'den fibere sorunsuz geçtim ama şuan fiber kullanıyorsanız gittiğiniz yerde fiber yoksa sıkıntı olacaktır sizin için.