JustFm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda bulunduğum daireden başka daireye taşınacağım bundan dolayı adsl aboneliğimi nakil ettireceğim ama hangi yolları izleyeceğim bilmiyorum.
Google dan biraz araştırdımda 100 TL nakil işlemi ücreti falan yazıyor adsl - fiber farkediyor mu bu ücrette 100 tl biraz fazla nakit işlemi için
Acaba superonline adsl nakil işlemi yapan varsa bana biraz yardımcı olabilirmi bilgi verebilirmi

Müşteri hizmetleri ya da en yakın superonline ofisine gidip talep oluşturuyorsun. Yeni adresi veriyorsun 3 gün içerisinde buradaki hattı iptal edip yeni adrese taşıyorlar randevu alıp gelip kurulum yapıyorlar(ilk kez kuruluyormuş gibi) Sonra gelen ilk faturaya 100 TL nakil işlem ücreti yansıtıyorlar.

Bende bunu anlamıyorum, aynı site içerisinde yan binaya taşındık diye 100 TL işlem ücreti aldılar. Ek bi masrafları yok, ek bi giderleri yok ama 100 TL. Hani alternatifi olsa şu superonline fiber'in iptal etmeyi bile düşündüm Sırf yan binaya geçildi diye 100 TL aldıkları için Fiyat değişmediyse, uzak yakın fark etmeden, adls, fiber de fark etmeden her taşımada 100 TL faturana yansıyor.

@edit: Eğer taahdüt sürenin sonuna geldiyse, iptal bedeli 100 TL'den daha az ise iptal edip, yeni geçeceğin adreste yeniden abone olmanı öneririm.