Kendi yaşadıklarını genele yaymışsın. Bim sonuçta arz talep meselesi olarak hizmet veriyor ALMA.

Toz içeceklerin hepsi yasaklandı artık nerde nazo reklamları?

Ben sabah geç kalkan bir insanım, eşim sağolsun sabah kalkar kahvaltıyı hazırlar saat 6:40 da ben kalkarım kahvaltı yaparız ben sofrayı kaldırırım eşim de hazırlanır sonra birlikte evden çıkarız. Öğle yemeği yemeyi pek sevmiyorum yapım gereği bilmiyorum sadece sevmem akşam da eşim az çorba içer bende ne var ne yok süpürürüm Dün akşam güveç yapmıştık birlikte, tarhana da vardı onu yedik. Sofrada yufka ekmek vardı, köyden gelen yoğurt.

Şimdi söyleyenler olacak bize ne senin yaşantından. Öyle demeyin ben bilinçli bir tüketiciyim. Hazır gıda almıyorum. Şimdi benim açımdan olay güllük gülistanlık.

Kusura bakmayın da o BİM'de domates de var tavuk da var et var biber de var. ne duruyorsun tavuk sote yapsana
Hemen tarifini vereyim; Soğanı uzun uzun doğra tavada sıvı yağda az kavuz, ardından biberleri doğra onları da kavur birlikte. Sonra domatesleri at (bunun yerine salça da olabilir) ardından pul biberi de içine at kavur sonra bir diş sarımsak doğa (bütün de olur) hafif kekik. Sonra kuşbaşı tavuğu at içine salça varsa yarım kaşık salçayı suda çöz dök kavurmaya devam et. İlave çok az sıcak su katabilirsin. Ardından yeterince tuz, bir çay kaşığı şeker sonrasında sıcak suyu az geçecek şekilde kat (domatesi çok atma acı olur).

Sonrasında acı toz biber veya acısız oooo yanında ayran yada yoğurt. Bir de pilav yaptın mı on numara beş yıldız.

Yemek kültürümüz değişmiyor SEN ÜŞENGEÇSİN.