23/09/2014 tarihinde aylık 237-TL'ye söz konusu şirketten yurtdışı dedicated sunucu satın almıştım, 11/10/2014 tarihine kadar problemsiz kullandım, ancak daha sonra benden kaynaklanmayan bir sebepten dolayı servera ulaşım engellendi ve yapılan bütün girişimlerime ve özverime rağmen erişim engellenmesi problemi giderilemedi ve sunucuda kurulu sitenin yedeklerini alamadım, sitenin yedeğini geri alabilmek için elimden gelen herşeyi yaptım, hatta bana yurtdışında çalıştıkları sisteme ödeme yapamadıklarını bir problem olduğunu bunu gidermek için uğraştıklarını ancak banka ile aralarında bir problem olduğundan dolayı ödeme yapamadıklarını söylediler, bende bunun üzerine mağdur olmamaları için limitsiz kredi kartımın bilgilerini bile söz konusu şirkete verdim, ancak bütün bu özverime rağmen sitemin yedeklerini alamadım ve bugüne kadar mağduriyetim giderilmedi ve 94-TL gibi bir ücreti ödemediler.

Bütün bu yaşananlardan sonra (siteme yaklaşık 20 gündür erişilememesi ve veri kayıplarına rağmen) şirketten sadece 18 gün kullanım bedeli düşülerek geriye kalan 94-TL' nin hesabıma iade edilmesini istedim, şirket yetkiliside bana iadeleri ayın başında yaptıklarını söyledi, ayın başının gelmesini bekledim, 02.11.2014 günü ticket ile hesap bilgilerimi verdim, ancak 03.11.2014 günü açık olan ticket kapalı posizyona getirildi ve iade yapılmadı, bunun üzerine şirketin 24 saat açık ve ulaşılabilir olduğunu belirttiği iletişim numarasını dün mesai saatlerinde uzun uzun aramama rağmen telefonum açılmadı, daha sonra benim cep telefonu numaramı engellediler ve her aradığımda kısa bir sinyal sesinden sonra meşgule düşüyor ve 2 gündür geri dönen de olmadı ve beni çok mağdur ettiler.

Yukarıda belirtilen hususlar ışığında;
1- Sitemin yedeklerinin alınamaması ve ayın birinde söz verdikleri 94-TL olan iadeyi yapmamaları nedeniyle, söz konusu şirketle anlaşmış olduğumuz aylık kullanım bedeli olan 237-TL' nin tamamının tarafıma iadesi.

2- Başka kişilerinde bu şekilde mağdur olmamaları için mağduriyetimin giderilmemesi halinde FiberDC' nin r10.net' den banlanması hususlarında gereğini arz ederim.

NOT: Söz konusu görüşmelere ilişkin kayıtlar eklenmiştir.

ŞİRKET BİLGİLERİ

FiberDC Telekominikasyon®
Adresimiz : Cumhuriyet Cad. Kutluhan İşmerkezi. No:5 Merkez / RİZE
Telefon Numaramız : (0850) 885 0 332
24 Saat Aktif GSM : (0553) 594 9 353
Mail : datacenter@fiberdc.com
Vergi Dairesi : Rize
Vergi No : 7520981390
Yer Saglayici Belge No : 2824

GÖRÜŞME KAYITLARI