Merhabalar, Kısa ve öz bir açıklama yapmak istiyorum il ve son yazım olacak ve polemiğe girmeyeceğim.
Arkadaş yaklaşık 2 günlük araştırmadan sonra hizmeti almak istediğini söyledi.ve ödemeyi 2-3 gün sonra yapabileceğini iletti zor durumda olduğunu diğer vps de sitelerinin kapalı olduğunu iletti. Bizde yardımcı olmak adına daha fazla madur olmaması için Hizmeti başlattık.
Kendilerine 6 adet ip tahsis ettik kendiside bizde kontrol ettik ve bir sorun yokdu.Normal koşullarda 20 web site taşıma ücretsiz olduğu halde kendisinin madur olmadı sebebi ile 60 a yakın web sitesini ücretsiz taşıdık.İp ataması ve domain işlemleri bizim tarafımızdan yapılmaz bunun için farklı bir hizmet seviyesi alması gerekir.Satın alma kısmında bu özellik açıklamalı olarak mevcut.
Kendisine sorumluluğumuzda olmayan birçok konuda yardımcı olduk ve sorununu çözdük.Ancak konuşma uslubunu bozmasından dolayı kendisine hizmeti vermek zorunda olmadığımız bir konuda yardım istedi.Bizde yoğun olduğumuzu googledan araştırmasını önerdik. Sonuç itibari ile sunucu yönetim hizmeti almadığı için böyle bir hizmet vermek zorunda değiliz.
Uslubunu düzeltmesi gerektiğini ancak bu şekilde kendisine yardımcı olabileceğimi söyledim ve aynı uslubu takınmaya devam ettiği için bende yarım etmedim.Forumlardaki konuları göstererek yorum yazarım dercesine tehditte bulundu.
Bizde yukarıdaki resimlerde görüldüğü üzere buna hakkı olduğunu ilettik.
Kendisi hizmet almaya devam ederken paypaldan dispute açmiştir.Bizde kendisine bunun bilgisini ilettik ve tehditlerine devam etti kendisi. Durum bundan ibarettir.
Saygılarımla.
Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Dns lerin oturması için 24 saat süre normal kabul edilir. Site adresini yazarsanız buradaki arkadaşlar da kontrol edebilir. Gerginlik konusu aranızda.
Sizden 60 site için taşıma isteğinde bulunan olmadı. Eski sunucumuzda sitelerde gel gitler oluyordu. Kapalı olduğunu söylemedim. Ayrıca IP yönlendirmesini kendi ellerinizle nasıl ayarladınızda çalışmadı ise ben 2 gündür aynı şekilde cebelleşiyordum. Hatta daha komiği IP'yi domaine atayınca sunucunun paylaşımlı IP'sindeki başka bir site açılıyordu. Çorba tarifleri sitesinde alarko kombi kazan servisi sitesi. Böyle bir hizmeti kim istemezki

Bende polemikten yana değilim fakat uygun bir dille çok yoğun olduğunuzu ve bu konuda daha fazla destek veremeyeceğinizi söyleseydiniz bende anlayış gösterip sorun hakkında alternatif yardım yolları arardım. Fakat kapı dışarı edercesine googledan araştırın demeniz beni germiştir. Konuşmanın en başından sonuna kadar ilk siz üslubunuzu bozdunuz.
Edit: Taşı sitelerini, ödeme yok dedikten sonra Pp den bildirim oluşturdum. Konuyu çarpıtmayın.
Ekleme: 2-3 gün öncesinden hizmet başlatılmadı. Biz sorunlarımızın olduğunu ve sunucuyu taşımak istediğimizi ayrıca 4-5 gün vaktimizin olduğunu ve acelemizin olmadığını söyledik. 4-5 güne kadar karar verip sunucuyu alıp almayacağımız konusunda tekrar bir araştırma yapacaktık. Sitenizin 1.5 aylık olması, yer sağlayıcı numaranızın olmamayışı ve sitenizdeki herşeyin kopya olması bizi şüphelendirse de sertifika sahibi olmanız ve vergi dairesine kayıtlı olmanız güvence vermişti. Bizde hizmeti alalım dedik bu konuda bize cazip gelen tek nokta fiyatların uygun olması dışında başka bir şey değildir!
Ödemeyi sunucu kurulumu öncesi mi yoksa sonrası mı aldığınızı sormuş olmam 4-5 saat sunucu kurulumu için bekleyip beklemeyeceğimizi öğrenmek içindi. Sunucuyu biz ödemeyi yapmadan kurdunuz diye kendinize pay çıkarmaya çalışmayın. Sizden böyle bir istekte bulunulmadı. Zaten ödemeyi kurulum öncesi aldığınızı söylediğinizde buna itiraz edende olmadı. Çarpıtma sözlerle kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın. Önce 2011 de kalan bilgilerinizle hizmet vermeye çalışarak insanları mağdur etmeyi bırakın ve bu işin eğitimini alın.