Ben eylül başından beri takip ediyorum. İlk üyelerdenim diyebilirim. Şirketi ve nasıl çalıştıklarını inceledim.
O günden bugüne kadar yapılan bütün açıklamalar, yatırımlar sonucu aldığım izlenim yaptıkları işin sürdürülebilir olduğu yönünde. Zaten diğer firmalardan farklı olarak DOGECOIN kazıyorlar ki o da diğer coinlere göre deflasyonist değil.
Yani piyasaya sürülecek bitcoin miktarı zamanla azalıyor, bu da zorluğun artması ve daha az kazma anlamına gelirken, Dogecoin'de sürekli olarak piyasaya doge arzı yapılacak.
Eline sağlık kardeşim güzel yazmışsın. Merak ettiğim hatta, R10 üyelerinin bu sektöre gireceklerininde merak ettiği bir nokta vardır. Buda firma üzerinden bugüne kadar güzel kazançlar yapıp yapmadığı.
Konu üzerinde kazanılan ve alınan paralara örnekler verilmemiş. Bir arkadaş en düşük paketi almış ve ödemesinide almış. Lakin bu durum yüksek paketlerdede geçerli mi? 600'luk paket alıpta karşılığını alan arkadaşlar var mı? Bu konuda'da net bir şey olursa kişiler için bu firmayla çalışmak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.