Merhabalar, Kısa ve öz bir açıklama yapmak istiyorum il ve son yazım olacak ve polemiğe girmeyeceğim.

Arkadaş yaklaşık 2 günlük araştırmadan sonra hizmeti almak istediğini söyledi.ve ödemeyi 2-3 gün sonra yapabileceğini iletti zor durumda olduğunu diğer vps de sitelerinin kapalı olduğunu iletti. Bizde yardımcı olmak adına daha fazla madur olmaması için Hizmeti başlattık.

Kendilerine 6 adet ip tahsis ettik kendiside bizde kontrol ettik ve bir sorun yokdu.Normal koşullarda 20 web site taşıma ücretsiz olduğu halde kendisinin madur olmadı sebebi ile 60 a yakın web sitesini ücretsiz taşıdık.İp ataması ve domain işlemleri bizim tarafımızdan yapılmaz bunun için farklı bir hizmet seviyesi alması gerekir.Satın alma kısmında bu özellik açıklamalı olarak mevcut.

Kendisine sorumluluğumuzda olmayan birçok konuda yardımcı olduk ve sorununu çözdük.Ancak konuşma uslubunu bozmasından dolayı kendisine hizmeti vermek zorunda olmadığımız bir konuda yardım istedi.Bizde yoğun olduğumuzu googledan araştırmasını önerdik. Sonuç itibari ile sunucu yönetim hizmeti almadığı için böyle bir hizmet vermek zorunda değiliz.

Uslubunu düzeltmesi gerektiğini ancak bu şekilde kendisine yardımcı olabileceğimi söyledim ve aynı uslubu takınmaya devam ettiği için bende yarım etmedim.Forumlardaki konuları göstererek yorum yazarım dercesine tehditte bulundu.

Bizde yukarıdaki resimlerde görüldüğü üzere buna hakkı olduğunu ilettik.

Kendisi hizmet almaya devam ederken paypaldan dispute açmiştir.Bizde kendisine bunun bilgisini ilettik ve tehditlerine devam etti kendisi. Durum bundan ibarettir.

Saygılarımla.