Çok şükür Allah'a inanan, iman konusunda problem çekmeyen biriyim. Ama arkadaşlar üzülerek birşey söylemek istiyorum ki konuda digiklan'ı çoğu kişi yanlış anlamış. Daha da üzücü olanı, dindar olduğunu söyleyen insanların tavrı...
Yani gerçekten söylediği şeylerde dine ters birşey yok. Ateistlerin bakış açısı ile dindar insanların bakış açısını karşılaştırmış. Objektif yorumlarda bulunmuş. Kendi düşüncesini söylememiş dahi...
Gerçekten bu tip insanlar hiçkimse tarafından sevilmez... Çok rica ediyorum arkadaşlar bir fikre karşı çıkarken, içinizden geldiği için karşı çıkmayın. Biliyorsanız, ama gerçekten biliyorsanız yazın. Yoksa yazık yani burda inanan insanları küçük düşüren şeyler yazmanın gereği yok. Çünkü gerçekten hem üslup, hem bilgi, hem de seviye farklılığı bariz şekilde görünüyor.
Hiçkimsenin de savunduğu fikri akımı temsil eden bilgili insanları da içine alacak şekilde kitleleri küçük düşürmeye hakkı yok.
Özgürsünüz, tabi istediğinizi yapabilirsiniz. Ama gelip burada bir ataistin saçma -ama gerçekten saçma- şeyler söylediğini düşünün. Tüm ateistler sizin nezdinizde ne hale gelir? İşte ateist insanlar nezdinde de inanan insanları aynı düzeye çekiyoruz bazen istemeden de olsa.
Yani çok rica ediyorum; damarınıza dokunuyor olabilir. Allah'a inanmayan insanlar sizi rahatsız ediyor da olabilir. Ama yapacak bir şey yok

Birşeyler anlatmaya çalışırken çok şey yıkıyoruz, farkında değiliz...
Yani size göre kanıt olan şeyler bilimsel açıdan ele alınınca kanıt olmaktan çıkıyor çünkü. Yani ayrıntılı şeyler yazmayacağım korkuyorum şimdi taşlanırım diye

Ama dediğim gibi, iki konu çok farklı sıkletlerde. Patlıcan mı daha mor, domates mi daha kırmızı diye tartışsak şu an yeridir yani...