Yeni bir firma olmasına ve yer sağlayıcı belgesinin olmamasına aldırış etmeden bir arkadaşımla beraber fiyatlarının uygunluğu noktasında mutabık olduk ve 1 adet vds ve 6 ip satın aldık.

20 siteye kadar ücretsiz taşıyabileceğini fakat daha sonra 2 satırlık kodun lafı olmaz dedi ve tüm sitelerimizi kendisi taşıdı. Taşınma sonrası forum sitelerimizden 1 tanesi ve diğer bayanlara özel sitelerimizden 1 tanesi her ne yaptıysam açılmadı. Satın aldığım IP'ye atadığım site suspend oluyordu. 1 gün içerisinde 1k hit alan siteye 300 kişi ancak girebildi. 2. gün komple kapalı kaldı ve bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba diye kendilerine bir şey yazmadım. 2. gün akşamı normal dns yönlendirmesi ve ip atamasını yaptığımız halde sitenin kapalı kaldığını ve yardımcı olmasını istedik. Zahmet edip team ile bağlandı, tüm ayarlamaları yaptı. Akşam 8 gibi işlemler tamamlandı. 10 gibi siteyi kontrol ettim ve hala düzelmediğini kendilerine ilettim.

Ortamı gerdikçe gerdi. Yapmayacağım dedi. Paranı da vermiyorum dedi. Hizmeti iptal etti. 59 site 3 gün kapalı kaldı. Sıralamamız düştü. Gelirlerim düştü. Ve hala haklı olduğunu iddia ederek ödemeyi yapmadığı için şikayet konusu açmaya mecbur kaldım.