Merhaba Arkadaşlar,
Kendim için yazmış olduğum bir sistemi satışa çıkartıyorum.
Öncelikli olarak sistem hakkında bilgi vereyim:
Tek panel üzerinden 1'den fazla blog site, wp site, google plus (paylaşım), friendfeed (paylaşım) ve pinterest (paylaşım) hesaplarını yönetebiliyorsunuz.

Blog Sistemi :
Wordpress kullanmak istemedim ve kendime çok ama çok basit bir blog yazdım.
- Sınırsız Kategori Oluşturma
- Sınırsız Alt Sayfa Oluşturma
- Sabit 3 Başlık, Anasayfa-Hakkımızda-İletişim.
- Tüm blog sitelerin tema klasör isminin ve css adının direk site ismine göre uyarlanması yani otomatikmen özgün bir temanız oluyor.
- Site anasayfa, kategori ve alt sayfalara özel title, keyword, description ayarlarını yapabilme.
- Her siteye özel kategori - alt sayfa oluşturma

Wordpress Sistemi :
- Sisteme eklemiş olduğunuz wp sitenizin kullanıcı adı ve şifrenizi girerek mevcut site üzerine olan paylaşımlarını direk tek panelden yapabilirsiniz.
- Sınırsız sayıda wordpress ekleyebilirsiniz.

Google Plus Sistemi :
- Sisteme eklemiş olduğunuz google plus hesap bilgileriniz paylaşımlarını direk tek panelden yapabilirsiniz.
- Sınırsız sayıda google plus hesabı ekleyebilirsiniz.

Google Plus Paylaşım Örnek

Pinterest Sistemi :
- Sisteme eklemiş olduğunuz pinterest hesap bilgilerinizi ve board id'niz ile paylaşımlarını direk tek panelden yapabilirsiniz.
- Sınırsız sayıda pinterest hesabı ekleyebilirsiniz.

Pinterest Paylaşım Örnek

FriendFeed Sistemi :
- Sisteme eklemiş olduğunuz FriendFeed hesap bilgileriniz paylaşımlarını direk tek panelden yapabilirsiniz.
- Sınırsız sayıda FriendFeed hesabı ekleyebilirsiniz.

Friendfeed Paylaşım Örnek

Sistem ile ilgili Ekran Görüntüleri

Sistem ücreti : 150 TL'dir.
Açık kaynak olarak verilecektir.

Not: Sistem satılmak üzere yazılmamıştır. Kendim kullanmak için yazdım, lütfen şunu eklesek ne kadar olur sadece bunu alsak ne olur gibi soru sormayınız.

Sistemi ne amaç ile yazdığımı bu url'den anlayabilirsiniz. https://www.r10.net/1069760464-post15.html

Not : Ödemeyi Mehmetçik Vakfına da yapabilirsiniz. Banka üzerinden dekontu bana göndermek şartı ile mail adresim bilgi@webhox.com