Hocam şimdi bu yazdıklarınızdan sonra farklı bir soru sormak istiyorum
2 gün önce server aldım 40 ip'li bu 40 ip 4 farklı blok'ta yer alıyor amacım 40 farklı ip'nin her bir bloktaki ip sine tek bir sektör ile ilgili site açıcam yani resim ile göstereyim daha iyi olacak.
RESİM 1 :
Bu resim'de ne yapıyorum. Her siteye blog kurup günlük olarak sektörü ile ilgili makale yazdırıcam bunun için bir tane editör tuttuk. Kesinlikle footer link olmayacak her sitedeki 5 makaleden sonraki 6. makale içeriğinde tek 1 keyword gececek şekilde diğer siteye link vericek. Linkleri direk siteye değil mevcut konu ile bağlantısı olan sayfaya vericek.
Bu işlemden sonra 1 ay sonrasında yani ortalama her sitede 30'ar tane içerik olucak. Bu içeriklerden sonra yine her 6.yazıda asıl güçlenmesini istediğim siteye
1. ve 3.blokta bulunan ip lerden tanıtım yazısı yazılacak. (Yine aynı şekilde direk
www.siteadi.com değil
www.siteadi.com/kategori/ v.b. şeklinde)
Bir sonraki 6.yazı da ise bu sefer 2. ve 4. bloktaki sitelerden ana sitelere link verilecek.
Bu işlemler sırasında 1.ve 3. bloktaki ip'ler 2.4. bloktaki iplere link vermicek sadece 2.4. bloktaki iplerdeki siteler 1.3. bloktaki ip'lere link vericek.
Sizce bu çalışma zarar verir mi?
RESİM 2