Tamam saldırı alınıyordur . Ama firmanın müşteriye detaylı bilgi vermesi lazım .

dogruya dogru tarafsız konuşmak lazım bana engin beyin söyledigi söz yanlış geldi .

kovulmayı beklemeden vps geçin denmesi bana göre etik degil.

bizde de sorun oluyordu . ama müşterilerin destek taleplerine elimizden geldigince çabuk ve mantıklı cevap vermeye çalışıyorduk sonuçta bizden hizmet alanlar afedersiniz ama çoluk çocuk degil gerçi çoluk cocuk denmesi bile yanlış ama örnek olarak kullandım. İşi bilen insanlar

tamam firmanın %99.9 uptime oranı var ama bu müşterisinin destek talebine geç cevap verme lüksü tanımıyorki?

hiç bir firmaya tanımaz. burda alalade bir firmadan da bahsedilmiyor sadece hosting den bahsediliyor . Müşteri bana vps i nereden açacaksınız diyor firma aynı sunucudan açacağız diyor .

buda haliyle müşteride bunların sadece bir sunucusumu var düşüncesini doguruyor.

madem örnek olarak saldırı alıyor başka bir sunucuda vps aç ver müşteriye

eğer sadece hosting de böyle sorunlar yaşanıyorsa başka söze gerek yok .

böyle bir firmada eğer destek talebini yanıtlayan temsilci sorun bizde diyemiyorsa o zaman sadece mesajlara cevap yazan birisi başkada yetkisi yok .

o zaman burdan bu firmanın müşteri odaklı olmayan bir firma oldugunu çıkarılır .

ticarette şöyle bir söz vardır . müşteri veli nimettir(aşırı müşteri sorunları dışında)

firmalarda bulunan temsilciler bir sorun oldugunda egerki sorun bizde diyemiyorsa ol zaman o firma müşteri memnuniyetine önem vermiyor demektir.

saygılarımla