saldırı geliyordur
1gbit portlu hosting sunucusuna saldırı geldiğinde yapabilecekleri birşey maalesef yok.
Saldırı gelebilme ihtimalini bende düşündüm ama , 1gb port olduğunu bilmiyordum.
Evet o zaman haklı olabilirsiniz.
Peki siz bu işin uzmanısınız , ben bu adamlara , her kesinti olduğunda bilgi veriyorum ve ticket açıyorum.Açtığım ticketların sayısı 100ü açmıştır.
Neden kesinti oluyor diye soruyorum cevap yok, isterseniz vpse geçin normal hostta bunlar normaldir diyorlar.
İnsan , saldırı geliyor yada şu oluyor dese , bende değiştiririm , her seferinde keriz gibi bekliyorum.
Sizce ,sorunun kaynağı hakkında bilgi vermemeleri doğrumu ? bukadar insanı kandırmaya hakları varmı ?
her seferinde ,sorun çözülmüştür tekrar kontrol ediniz diyorlar.
Artı olarak, saldırı alsalar bile , hangi sitenin saldırı aldığını tesbit edemezlermi ?
Ona göre o siteyi çıkartsınlar o serverdan.
Son olarak,size garip birşey daha söyliyim , adamlar , kesinti olduğunu bile bile, son 1 senedir açılan tüm hostları bu servera koydular.
Yeni host alim , yeni server açacakmısınız diye soruyorum yok ,aynı serverdan açarız diyorlar.
Ya koskoca sadecehosting deriz, 1 server açacak kadar paraları yokmu bu adamların ?
Bütün siteleri doldurmuşlar aynı servera, halen bile bile devam ediyorlar.
Kusura bakmayın , çok sinirliyim uzun yazdım.