özel ıp istedim dogrudur vermıyorsunuz dıye bır ticket yazdımmı para odemenız gerekır dedınız bende gıyat aldım yuksek gelınce konuyu kapattım.. fuubtada pc kontrol edın dıyorsunuz . 10 yıllık geçmişim var bu sektörde ha sunucu kesıntısı olmadı dıyorsunuz . sıze 2 kısı şahit sunabılırım . çünkü bot yazan arakdaslar ile birlikte çalısıyorduk gece telefon destegının olmadıgı dıyorsunuz . firmaların sacete ticket ile email ile iletişim sağladığı nerde görülmüş size burda örneklerde verebilirim . suncu gıdıyor tıcket yazamıyorum bir tl numarası gerek kı arayıp sıze sorun oldugunu bıldırmek sorun hakkında bılgı almak ıcın . sizler gelmişiniz yuksek paketlere tel destegı var dedınız herkese yok dedınız boyle bır kural olur mu hostıng fırmalarında verdıgın para kdar deger gorurusunuz dıyorsunuz anlamına gelmıyorda ne demek acıklarmsınız . zaten susband atıldı demedım atılacak yazdı arakdaslarınız dedım
wmaracı forumda da süresiz banlanmışsınız sebebsiz yerede ban yedım demeyınız sakın
Websitesi yaptıran müşterilere özel telefon desteği olucak bizim planmamız bu yönde, ama bu da daha gerçekleşmiş değildir.
wmaracı yla burasının ne alakası vardır sayın üye, burası r10 kendini haklı çıkarmak için konuyla alakasız şeyler yazmayın