endeline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamına göre muamele tamamen sizin söylediğiniz sözler.

Ben size info@herseylimitsiz.com mail adresinin sunucudan bağımsız ve sürekli aktif olduğunu söyledim.

Sitelerinizin hiçbirine suspend atılmadı. Her paketin ayrı özelliği vardır. Size hostingi satarken telefon desteği var demedik.

Hesabı kapatın yedekleri verin diyen sizsiniz biz değiliz yukarıdan bakarsanız.

Sunucuda erişim sorunu olduğu kesinlikle doğru değildir bence siz internet bağlantınızı kontrol edin önce. Sizden başka bir tane şikayet gelmedi. Yüzlerce memnuniyet yorumu var konuda.

Geçen gün özel ip adresi istiyordunuz , bugün gelmişsiniz telefon desteği niye yok diyorsunuz.

Size verilen hizmet bellidir. Hiçbir zaman size şunları vericez deyip vermemezlik yapmadık.

özel ıp istedim dogrudur vermıyorsunuz dıye bır ticket yazdımmı para odemenız gerekır dedınız bende gıyat aldım yuksek gelınce konuyu kapattım.. fuubtada pc kontrol edın dıyorsunuz . 10 yıllık geçmişim var bu sektörde ha sunucu kesıntısı olmadı dıyorsunuz . sıze 2 kısı şahit sunabılırım . çünkü bot yazan arakdaslar ile birlikte çalısıyorduk gece telefon destegının olmadıgı dıyorsunuz . firmaların sacete ticket ile email ile iletişim sağladığı nerde görülmüş size burda örneklerde verebilirim . suncu gıdıyor tıcket yazamıyorum bir tl numarası gerek kı arayıp sıze sorun oldugunu bıldırmek sorun hakkında bılgı almak ıcın . sizler gelmişiniz yuksek paketlere tel destegı var dedınız herkese yok dedınız boyle bır kural olur mu hostıng fırmalarında verdıgın para kdar deger gorurusunuz dıyorsunuz anlamına gelmıyorda ne demek acıklarmsınız . zaten susband atıldı demedım atılacak yazdı arakdaslarınız dedım

wmaracı forumda da süresiz banlanmışsınız sebebsiz yerede ban yedım demeyınız sakın