vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam keyfı dıyorsunuz konusma tarzı dıyorsunuz tum tıcket yukarda duruyor kesıp gostermenıze gerek yok tıckete bakarak yazsanız . adama göre muamele yapacagınız yazıyorsunuz nasıl calısılır sızın ıle soylermsınız kampanyaadan 15tl odeme yaptık dıye 2 sınıf msuterımı olacaz . sunucular kesılıyor sadece tıcket ıle sorunu bıldırebılıyoruz sızın sıtede suncu kesıldıgı zaman tıcket atamıyorum . sız fark edıp acılana kadar bekelemem gerekmıyor ki .
Adamına göre muamele tamamen sizin söylediğiniz sözler.

Ben size info@herseylimitsiz.com mail adresinin sunucudan bağımsız ve sürekli aktif olduğunu söyledim.

Sitelerinizin hiçbirine suspend atılmadı. Her paketin ayrı özelliği vardır. Size hostingi satarken telefon desteği var demedik.

Hesabı kapatın yedekleri verin diyen sizsiniz biz değiliz yukarıdan bakarsanız.

Sunucuda erişim sorunu olduğu kesinlikle doğru değildir bence siz internet bağlantınızı kontrol edin önce. Sizden başka bir tane şikayet gelmedi. Yüzlerce memnuniyet yorumu var konuda.

Geçen gün özel ip adresi istiyordunuz , bugün gelmişsiniz telefon desteği niye yok diyorsunuz.

Size verilen hizmet bellidir. Hiçbir zaman size şunları vericez deyip vermemezlik yapmadık.