Google tarafından belirlenmiş güncel kurallar dahilinde Google Adsense Reklam Yerleşimi çalışması yapmaktayız. Sitenize uygun reklam yerleri, ölçü ve stilleri ile T.O ve BGBG artışı hedeflenmektedir.

sitelerinizi; mevcut reklam yerleşimi ve çeşitli değişkenlere göre değerlendirerek, adsense reklam yerleşimi çalışmasına ihtiyacı olup olmadığı ile ilgili bilgilendirme yapmaktayız. çalışmamız uygun fiyatlara güncel ve yeni bilgiler ışığında yapılmaktadır. fiyatlarla ilgili pm isteyiniz.

reklam çalışması uygulayacağımız siteler hakkında 3. kişilere bilgi verilmeyecektir. yapılan çalışmalarla ilgili geri dönüşler alınacak ve reklam gelir artışı konusunda olası eksiklik durumunda, yapılabilecekler gözden geçirilecektir. amacımız, sitenizden en yüksek verimi almak için en uygun reklam yerleşimini gerçekleştirmektir.

DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışma yaptırıldı ve kazançlarım 2,5 kat arttı. Allah razı olsun. Bence reklam gelirinizden memnun değilseniz hiç düşünmeyin !
Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla daha önce 1 site için çalışmıştık ve %100 oranında bir yükseliş oluştu. Sitemin geliri henüz az olduğu için herkeste böyle bir oran oluşmayabilir ama artış olacağına emin olabilirsiniz. Şimdi, farklı bir site için daha çalıştık. Bu sitenin sıfırdan reklam çalışmasını kendisi yaptı ve gerçekten de güzel oldu. Sitelerinizi, gözünüz kapalı arkadaşa emanet edebilirsiniz. Kendisine başarılar dilerim.
scelebi1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genelde herkes işini yapar parasını alır yani tacari bakar.

arkadaş işi teslim etmiştir.
temam çok sıkıntılı olmasına rağmen saatlerce uğraşmıştır.
temiz iş yapmıştır ilginçtirki, anında çalışmanın faydasını gördüm kazançlar hissedilir şekilde artmıştır.
teşekkür ederim.
SteersMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans olarak reklam yerleşimi yaptırmıştım. Bahsettiği gibi değerlerde bir artış oldu. Teşekkürler.
webnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitemdeki ciddi gelir artışı için arkadaşa teşekkür ediyorum pek umudum yoktu açıkçası ama gerçekten etkili oldu öteki sitelerde de çalışacağız arkadaşla.
MysticaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın çok yardımcı oldu. Aklımdaki soruları cevapları ve yerleşimde değişiklik yapmaya gerek yok boşuna para ödeme diyerek para avcısı olmadığını hizmet verdiğini gösterdi.
boss1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası böyle bir şey beklemiyordum Erken mi davranıyorum bilmiyorum ama sonuçlar şaşırtıcı.

Adsense hesabımı daha dün aldım ve siteme yerleştirdim. Ki aslında alana kadar adsense hakkında çok da fazla şey bilmiyordum. Forumdan ev alanları(!) okuyordum gerçi ama reklamları siteme koyduktan sonraki 24 saat cidden fiyaskoydu. Bu mudur yahu adsense dedim

Daha sonra arkadaşın başlığı görüldü ve iş verildi. Sonucu aşağıda paylaşıyorum:

İşten önceki gün 7.000 gösterime 10 tık, işin verildiği gün yani bugün ise 5.000 gösterime 50 tık. Yani işin verildiği ilk gün gelirim 5 kat arttı diyebilirim Sonraki günler ve istatistikleri merakla bekliyorum.

Teşekkürler tekrardan.
NixMaRe34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet daha yapilmiştir toplamda 3 sitem ıcın çalısma yapilmıs olup cıddı oranda bır artıs saglamısdır kendısıne şukranlarımı sunarım sımddıen..
VatanWebTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bu işin erbabıdır kendisine bir siteme yerleştirme yaptırdım to %0,30 iken çalışmadan sonra %2,48 e çıkmıştır ve bir adette ücretsiz diğer siteme yerleştirme yapmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum gayet başarılı ve sorunsuz profesyonel biridir.
anidengelirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'da bilgisiyle iş yapan ender arkadaşlardan. Mutevazı kişiliğini işine de yansıtmış. Adsense için desteğe ihtiyacı olanlara hararetle tavsiye ederim.
Teşekkürler Ahmet bey.
miller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağ olsun baya yardımcı oldu r10 da böyle güzel insanlar görmek çok güzel tekrardan ellerinize sağlık
Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş, çok çok ilgili ve dürüst birisi. Gözünüz kapalı, sitenizi kendisine emanet edebilirsiniz.
caglarmp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş, samimi ve gerçekten çok yardımcı oluyor! Kesinlikle çalışmanızı tavsiye ederim.
NetworkPeace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmamızı tamamladık, sonuçları beklemeye başladık. Ahmet beyin ellerine sağlık.
Paranızın karşılığı elbette önemlidir ancak ben aynı zamanda bir dost da kazanacağınızı düşünüyorum. İkinci kere düşünmeye gerek yok.
GiTaRTiST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırıldı, iki sefer yerleşim yaptı sağolasın ilgilendi arkadaş. Kazancım da arttı tıklarım da.
Sonsuzsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Skype ekledim iş verildi çok ilgili bir arkadaş her konuda yardımcı oldu. Allah hayırlı işler versin.
trkafem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Skype Eklendi Görüşme yapılıyor. Sonuçları yazarım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:15:28 -->-> Daha önceki mesaj 21:08:23 --

Görüşme sağlandı. Gerçekten r10 da az bulunan türden bir arkadaş. Yaklaşımı çok güzel. Tavsiye edilir.
Bayeditor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile çalışma imkanımız oldu. İlgisinden ve samimiyetinden çok memnun kaldık. Sizlerde güvenerek çalışabilirsiniz.
makalecimiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işin ehli, çalışmamız tamamlandı.

İşi sadece para alana kadar önemseyenlerden değil kesinlikle.

Gönül rahatlığı ile çalıştım, çalışacağım da