DarKPeArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...le-denmez.html

konusunda da bende en son arkadaşla 1 ay önce geri ödeme konusunda anlaşmıştık. Kendisine bu süreçte tam 3 defa hatırlatma yapmama rağmen en son 30 eylulde ödemeyi bugun yapacağım demesine rağmen halen yapmamıştır. Konuyu tekrar aktif etmek yerine buraya yazayım dedim.
MTDesiqn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Merhaba R10.NET Ailesi ,

02.02.204 Tarihinde Hoxting Firmasının Yetkilisinin Konusuna Aşağıdaki Gibi bir yorum yazmıştım ve şikayetimi belirtmiştim.

http://prntscr.com/4stq2n

Şimdi Asıl Şikayetime Gelelim O Tarihten Beri Herhangi Bir Şekilde Mail sunucusunu bir türlü kullanamadım üstüne üstlük 27.04.2014 Tarihinden İtibaren Reseller Şifrem Durduk Yere Sürekli Değişiliyor Sitelerime İndex Basılıyordu Allahtan Sadece Kendime Ait Siteler Vardıki fazlada zarar görmüyordum. Kendilerine Bu durumu bildirdiğimde Sunucuda Bir Açık Olmadığını Olsaydı Diğer Resellerlerinde Şifresinin Değişmesi Gerektiği , Böyle Bir Olay İle İlgili Taraflarına Bilgi verilmedigi Belirtildi Ayriyetten Sitelerinde 7/24 Saat Teknik Destek Yazmasına Rağmen http://prntscr.com/4stutv
Bazen 3 Günde Bir Bazende Haftada Bir Zorlukla Ulaşabiliyorum. Yine Ayın 20'sinden Beri Sunucu Taşıma İşlemi Yapılıyor Ancak Hayla Daha Sunucu İşlemi İle İlgili Geri Dönüş Tam Bir Şekilde Sağlanmadı.3 Gün Önce Aramamda Sitelerin Yedeklerinin Aranmasını istemistim özellikle 1 sitenin yedegini buldugunu belirtip bana mail ile yolluyacağını belirttmişti ve Ayriyetten Reseller Şifremin Değiştiğini Belirtip Tekrardan Sıfırlama İstemiştim. Hayla Daha Kendisi İle İletişim Kuramıyorum
Merhabalar,
Hoxting markasını 2012 yılından beridir tek başıma idare ettiğimden dolayı şikayet konularını direkt olarak şahsi algılıyorum. Bundan dolayı yaklaşımım bu konular üzerinde kurumsal değil samimi olacaktır. Öncelikle şikayetçi arkadaşlarımızdan tekrar tekrar özür diliyorum ve sonuna kadar haklı olduklarını kabul ediyorum.

İlk olarak Celal bey ( @DarKPeArL; ) iade işleminin çok çok geciktiğinin farkındayım. Bazı problemlerden dolayı dış işlerde fazlaca yoğundum bu sıkıntılardan kaynaklı olarak Muhasebe ile ilgilenen arkadaşı yakından takibe alamadım. Kısacası iadenin gecikmesinin tek sorumlusu benim tekrardan özür dilerim. Şuanda internete geçer geçmez tarafınıza bize ödediğiniz 12 TL olan tutarı bütünü ile iade ettim. Tanıştığımıza ve çalıştığımıza memnun olduğumu, yardımcı olabileceğim başka konu varsa yardımcı olabileceğimi tekrar belli etmek isterim.

İade Dekontu:

Ardına Turgut bey, ilk olarak size yaşattığımız sıkıntıdan dolayıda tekrar tekrar özür diliyorum. Şubatta yazmış olduğunuz mesaja binaen serverda SMTP ayarı yapılmıştı. Sunucuda PHP Mail fonksiyonu kapalıdır. Sunucu üzerinden mail giriş çıkışı kapalı olmuş olsa @DarKPeArL; isimli arkadaşımızın sitesinin sistem tarafından otomatik olarak "fazla mail çıkışından" suspendlemesi gibi bir durum olmazdı.

https://twitter.com/hoxting/status/503494169407787008

https://twitter.com/hoxting/status/503494053141700608

Bayramda sistemde adınıza kayıtlı olan 2 numaradan bizimle iletişime geçmeye çalışmışsınız lâkin bayram sebebi ile bizde / bende tatildeydim.

Size ait olan resellerın biliyorsunuz ki şifresi Mart ayından beridir günlük olarak değişip duruyor ve siz şifrenizi hep bilmiyorsunuz tarafımıza değiştirmemiz için talep açıyorsunuz. (Mart ayı Mail kayıtları ve Santral kayıtlarıma dayanarak, Hazirana ait maillerde var bir sürü) Server üzerinde 30 müşterimizin reseller hizmeti mevcut durumdadır ancak sadece sizin reseller şifreniz değişip durmaktadır ve şifre sizin cpanel hesabınız üzerinden değiştirilmektedir. Bundan dolayı maalesef ki problemin bizden kaynaklı olduğunu ben kabul edemem. -ki biliyorsunuz sezon içerisinde 3 defa sunucu taşıdık. Hadi 1. sunucu problemliydi, 2. side problemliydi ya 3. sü? Bundan dolayı problemin kaynak sebebinin sizin bilgisayarınıza bulaşan virüs olabileceği yönündeydi. Siz bu fikrimi beğenmediğinizde benden mybb***.net olan reseller ana sitesini tick***.com olarak değiştirmemi talep ettiniz bizde talebi geri çevirmeyip kabul ettik ve root siteyi değiştirdik. Problem devam etti ardına abc.com gibi bir root siteye geçirdik. Problem yine devam etti tickbil olan id'yi turguters** yaptık. Ve buna rağmen halen nedense sadece sizde bu şifre değiştirme problemi devam edip duruyor. Forumda Seken isimli arkadaşımız bana 08-09-2014 tarihinde size ait bir sitenin (screenlerdeki wtvip ile başlayan) bir hack forumunda dolandığını ve siteye sızıldığını söyledi.

Bu bilgiyi aldığımda hesabınızı askıya alıp mail yollamıştım hatırlıyorsanız. Ardına zaten yine sunucu taşımıştık. Aradan vakit geçti bu sefer tekrar şifreniz değişti ve resellerınızdaki tüm siteler insan müdahili ile WHM üstünden tek tek silindi bu durumdan sizde haberdarsınız. Hani servera root çekilse başka bir şey olsa inanın sadece sizin siteler silinmez emin olabilirsiniz. Ardına bu sefer sitelerinizin listesini istedim. Sizde listeyi ilettiniz.

Sunucuyu taşıdıktan sonrasında elde edilen bazı yedekler ile tekrar insan müdahili ile WHM üstünden tek tek silinen sitelerin bazılarını kurtarabileceğimizi söyledim ve sizde fantastik***.com 'u alırsak kafi olacağını bize bildirdiniz. Bizde 10K yedek içinde sizin siteye ait yedeğe eriştik lakin yedek sitenin create tarihine ait olduğu için çöpten ibarettir. (Yani boştur.) Ve listedeki bir çok sitenin yedeği maalesef mevcut değildir. Durumu hoş karşılayacağınızı zannetmiyorum. -ki eminim karşılamayacaksınız ben sizin ile orta yolu bulup bu konuyu tatlıya bağlamak istiyorum. Dediğim gibi şikayet konularını şahsi algıladığım için haram helal olaylarında da takıntım olduğu için ciddi anlamda ne isterseniz ne söylerseniz size hak vereceğim ve olayı tatlıya bağlayabilmek adına istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğim. 22 Temmuz 2013 de 2 yıllık ödeme gerçekleştirmişsiniz ve bunun 1 yılı kullanılmış şekilde. Kalan 1 yılında bir kaç ayı bitmiş durumdadır. Siz şuanda nasıl hareket etmek istiyor, nasıl olayı tatlıya bağlayabileceğimizi düşünüyorsanız lütfen çekinmeden açık bir ifade ile bize koşul ve şartlarınızı belirtin bizde ona göre hareket edelim.

Saygılar. - Hoxting