Merhaba pek değerli r10 ailesi,

Muhtemelen bu yazacağım şeylerden, benim gibi birçok kişi rahatsızlık duymakta ve eğer ''yapılabilirse'' uygulamaya koyulmasını isteyeceğim fikirden de mutluluk duyacaklardır diye düşünüyorum. Sürekli ticaret yapan ve özellikle ticaret puanlarımıza göre ödeme konusunda güven sağlayabildiğimiz bir platformdayız ve bunun ne derece önemli olduğunu uzun uzadıya anlatmaya gerek yok herhalde. Durum böyle olunca da, işimizi layıkıyla yaptığımız her arkadaşa; iş sonrası ticaret puanı gönderiyor ve ''haliyle'' karşılığını bekliyoruz.

Ancak özellikle son 1 yılda bu konuda epey sıkıntı yaşamaya başladım. Size şöyle söyleyim; ticaret puanı gönderdiğim 10 arkadaştan, yaklaşık 6'sı bu ticarete dönüş yapmaya gerek dahi duymuyor. Halbuki şimdiye kadar tek bir kişiden bile olumsuz dönüş almadım ve her zaman yaptığım işlerle takdir topladım çok şükür. Ancak durum böyle olunca, maalesef yeni yapacağımız işlerde etkileniyor ve sıkıntıya düşüyoruz.

Her ticaret puanı gönderdiğim arkadaştan da, ödeme talep eder gibi peşinden koşacak halimiz yok herhalde kii ödemelerin bile peşinden koşmaya çekinen bir insanım yani. Ama bu şekilde devam ettikçe de insan kırılıyor. Herkese hak ettiği şekilde ticaret puanı gönderip referanslarını arttırıyoruz, ancak biz yerimizde sayıyoruz.

Demem o ki, eğer değerli yöneticilerimiz şu şekilde bir çalışma yapabilirse..:

Kişi, karşı tarafa ticaret puanı gönderdikten sonraki 48 saatlik süreçte; eğer olumlu ya da olumsuz bir şekilde puan bazlı dönüş alamazsa, yine ''sadece'' 48 saat içerisinde değiştirebilme şartıyla o puanını geri alabilse nasıl olur diyorum acaba? Bu şekilde hem karşılıklı ticaret puanı olaylarına teşvik edebiliriz herkesi hemde üşenip dönüş yapmadığı takdirde, o puanı geri alma hakkımızı da elimizde bulundurmuş oluruz.

Eğer bu tarzda, buna benzer bir sistem oluşturulabilirse muhteşem olur ve yönetici dostlarımızı da ticaret konuları hakkında rahatsız etme durumunda da kalmamış oluruz.

Ne diyorsunuz acaba? Yapılabilir mi..?